Autoru |
Poruka |
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Vucice..ko diro..
ima ga otresem oma..
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
e čuj,ona kontala  nemoj,loše tebi to ide 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е стварно сам бре расла у саксији с све поклопцем преко мсм страшно е што не волем људску злобу ради иЧ па тој ти је мсм Лејко мораш ми нешто пообјасниш ал тој у недељу натенане уз каФиче тупава сам ти ја сам такој што би неки рекнули приземна до мог ![[qq.gif] [qq.gif]](./images/smilies/qq.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
e..moram ici da nesto ispeglam..pa spavanjac..
ostajte veseli..i pamet u glavu..
e da i d.pe uza zid..
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
hocemo mmm,ne brini hocem Vule,sta god da je,znas da ti se ja razbiram u sve,ki pop sto jariće krsti  idem i ja da pavam caos
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Vučice, Srećan ti rođus, sve najbolje i od mene
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Вучица je napisao: е стварно сам бре расла у саксији с све поклопцем преко мсм страшно е што не волем људску злобу ради иЧ па тој ти је мсм Лејко мораш ми нешто пообјасниш ал тој у недељу натенане уз каФиче тупава сам ти ја сам такој што би неки рекнули приземна до мог ![[qq.gif] [qq.gif]](./images/smilies/qq.gif) Vucice..ne se iznenadjuj.. ja ti jednom sve pojasnim..uz vino neko nocka
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
mmm je napisao: e..moram ici da nesto ispeglam..pa spavanjac..
ostajte veseli..i pamet u glavu..
e da i d.pe uza zid.. мачкице цмоокић и лепо павкај ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
LaYa je napisao: hocemo mmm,ne brini hocem Vule,sta god da je,znas da ti se ja razbiram u sve,ki pop sto jariće krsti  idem i ja da pavam caos ајде ЖЛејКице и шарено сањај ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
debilko je napisao: Vučice, Srećan ti rođus, sve najbolje i od mene Хвала Деб ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|