|
Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Da gledam kako neko zavodi red. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...ovdje mi je mir 100% opustencija, kao da sam na plazi i sunce przi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Da se nasmijem
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Su tu 3-4 forumasa koji mi znace
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Da gledam cirkus svaki dan 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
MeGi je napisao: Marine ti mislis da sam ja totalni dibidus i da ne kontam (u toku dana na temi napisem da ne volim kad neko u postu ostavi samo smajli bez ijednog slova-rjeci) a ti malo poslije dodjes i po svakoj temi stavljas samo smajlije mislis mene isprovocrati smesan si! ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) ko se voli taj se svadja ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
da se i ja naucim svadjati .. svi umeju a ja nista..
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sve je to jedno veliko krdo...rece jedan meni poznat
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Boss je napisao: Ima tu razni pozitivci, negativci, pre svega ljudi, muvatori, zajebanti, prevaranti, anđeli sa brojevima, anđeli sa greškama, zmajevi, vučice, poznate ličnosti, igrice, takmičenja, nameštena takmičenja, ima i po 2 profila, bivši alkoholičari, forumski rođaci sa sela, smarači... Nastavim drugi put. ![[spistoljem.gif] [spistoljem.gif]](./images/smilies/spistoljem.gif) Ima tu pravo da vi kažem i neka Lena oko koje se vodi polemika, čak se i njene Senke boje, i jedna mala sa cuclu koja zavodi red, i dopisnik iz Afriku, Julija bez Romea, SHE ( prava Blessa ), razni Utherivači svega i svačega, mačak a Boga mi i mačke, koale, femme fatale, zemljaci, vanzemljaci, razne ljubavi, Milan Tarot koji daje blagoslov tim ljubavima, a ako se pitate gde je Jelena da vam srce smiri, pa i ona je tu. Imamo bre i Despota, samo klonovi nemamo kao sav normalan svet. Ako se pitate zašto ja dolazim na Srbija forum, nastavim treći put. ![[vrisak.gif] [vrisak.gif]](./images/smilies/vrisak.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Dolazis jer si Boss, zelis nekom da razbijes nos Dolazim jer nemam na sta pametnije kidati zivce dzabelebaros sta reci
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 42 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|