|
Autoru |
Poruka |
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Вучица je napisao: ел сад можемо се љубимо ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) у образко нарафски ![[cok.gif] [cok.gif]](./images/smilies/cok.gif) Може, кћери, ако ти не смета миомирис вина и прасетине, Кеве ми, опро сам зубе и шампониро бркови и браду, ал џабе! Мирише и даље. Сад кад би неко с мен спаво у собу, ујутру би се пробудио пијан. Гарант! Бацили смо чеп од буренце с вино. Ете, тако. Љуб, љуб, љуб, срећан ти рођендан, кћери моја малецка. Извину га на чику, мал се заноси, ко мотокултиватор у кривину, кад иде на један точак, ал било је црно ко зифт и густо ко овче млеко, мисим вино... Ку ноћ... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Trile je napisao: Vuchikice, ne ljuti se, ali reci koji alkohol trosis sad oraovaču
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Trile je napisao: Vuchikice, ne ljuti se, ali reci koji alkohol trosis sad ударио ме пелинковац данас у главу код сестре на слави а непијем е сад сам на јогурат ![[smiley1298.gif] [smiley1298.gif]](./images/smilies/smiley1298.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Ljaki dusho kad cu ja da vidim ono pisamce na displeju
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: Sve najbolje Vucice ![[tzace.gif] [tzace.gif]](./images/smilies/tzace.gif) Кежуалко ће се сад ижљубимо Хвлаалаааа ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
pelinkovac pa jogurt na to
setih se one reklame, 'lakse se brise'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Вучица je napisao: ел сад можемо се љубимо ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) у образко нарафски ![[cok.gif] [cok.gif]](./images/smilies/cok.gif) Може, кћери, ако ти не смета миомирис вина и прасетине, Кеве ми, опро сам зубе и шампониро бркови и браду, ал џабе! Мирише и даље. Сад кад би неко с мен спаво у собу, ујутру би се пробудио пијан. Гарант! Бацили смо чеп од буренце с вино. Ете, тако. Љуб, љуб, љуб, срећан ти рођендан, кћери моја малецка. Извину га на чику, мал се заноси, ко мотокултиватор у кривину, кад иде на један точак, ал било је црно ко зифт и густо ко овче млеко, мисим вино... Ку ноћ... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) јаооо М Мерлот ... ил домаће гарант оној тешко пуце што и флеке оставља за собом обожавам црно винцеее иди павкај фала ти што си се сетио ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Trile je napisao: Ljaki dusho kad cu ja da vidim ono pisamce na displeju ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
sutra ??, OK
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
LaYa je napisao: vidi casuala,nabO post  Ma ja to ko od sale... Vucice, da se izljubimo tri puta, valja se.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 157 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|