|
Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
smatraj da je to vec sredjeno
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
to i je dobro, misionarski
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Trile je napisao: smatraj da je to vec sredjeno који се викенд гледамо м ![[flirten.gif] [flirten.gif]](./images/smilies/flirten.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Кћери Вујице, Желим ти СРЕЋАН РОЂЕНДАНДаклем, желим ти да набавиш Чику с Брци. И ДА БУДЕШ СРЕЋНА С ЊЕГА (мисим чику)! ЦЕО ЖИВОТ! Надам се да ти није неугодно да видиш кад се на брци наватају разанци од супу. Мисим то иде једно са друго, у комплету. Не могу да пишем млого, јербо сам малко гаснуо Данас сам био у рођен крај и славио крсну славу Св Стевана. Зато ме није било ових дана, и зато сам поранио са честитком за Божић! Што се мен тиче, вино је било црно и гуссссссто. А прасенце је било спортско, мисим дуге ноге, нема сланина, а јело је само вегетаријанску рану: дудиње, попонац, женотргу, шљиве, јабуке, крушке (кад опадну). Мирише на воћку, а тако је и румено. Додуше, БИЛО румено, јербо је изедено. Још једаред, кћери, БУДИ СРЕЋНА, од срцето ти желим. Мен ће да буде доста, ако те, тако, понекад видим с осмехом на лицу, срећну са твога Човека. Твој чика М. ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Jel se ovo neka udaje..poklon da spremim.. da skoknem na veselje..
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
u jeee...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Кћери Вујице, Желим ти СРЕЋАН РОЂЕНДАНДаклем, желим ти да набавиш Чику с Брци. И ДА БУДЕШ СРЕЋНА С ЊЕГА (мисим чику)! ЦЕО ЖИВОТ! Надам се да ти није неугодно да видиш кад се на брци наватају разанци од супу. Мисим то иде једно са друго, у комплету. Не могу да пишем млого, јербо сам малко гаснуо Данас сам био у рођен крај и славио крсну славу Св Стевана. Зато ме није било ових дана, и зато сам поранио са честитком за Божић! Што се мен тиче, вино је било црно и гуссссссто. А прасенце је било спортско, мисим дуге ноге, нема сланина, а јело је само вегетаријанску рану: дудиње, попонац, женотргу, шљиве, јабуке, крушке (кад опадну). Мирише на воћку, а тако је и румено. Додуше, БИЛО румено, јербо је изедено. Још једаред, кћери, БУДИ СРЕЋНА, од срцето ти желим. Мен ће да буде доста, ако те, тако, понекад видим с осмехом на лицу, срећну са твога Човека. Твој чика М. ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) Хвала М срцко си навеће на свету целом ел сад можемо се љубимо ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) у образко нарафски ![[cok.gif] [cok.gif]](./images/smilies/cok.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 116 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|