Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ел може један лични оглас?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Вучица je napisao: ел може један лични оглас? pa napiši vuki ali bez reklame
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
oce da se uda za mene vidi sad..
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Е па сморило ме више да га ја тражим мсм вако нако и никако да се сударимо... елем.. ОВО ЈЕ ОГЛАС!!!ТРАЖИ СЕ ЧИКО С БРЦИ не Месо да се Зна!!!!Мора да поседује следеће квалитете: - да зна да вози Тракторко под обавезно - искључиво еде бели лукац ал и црн долази у обзир - да се непренемаже млого - да нема неки научни рад - оно Др... Мр и остале гоФ..арије ц и јооцк - уметник сам у љубовисању ич ови молери... керамиЧари и тој мсм ало нисте интрестинг - интелектуалац сам по питању ића и пића - камиЈонче је пожељно ко и разна бајања, џарања и остала чарања - у поседу истог порде авијон... и остали мотокултиватори мора се наЏе и едан МОТОРКО бреЗ исти нек ми неизилази на очице јербо неје мој фаХ Етеј една жељка али вредна за овој Божићко ПС јавити се на ПП с сваку мерку у цм унапред захвална уцфиљета ![[flirten.gif] [flirten.gif]](./images/smilies/flirten.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Вучица je napisao: Е па сморило ме више да га ја тражим мсм вако нако и никако да се сударимо... елем.. ОВО ЈЕ ОГЛАС!!!ТРАЖИ СЕ ЧИКО С БРЦИ не Месо да се Зна!!!!Мора да поседује следеће квалитете: - да зна да вози Тракторко под обавезно - искључиво еде бели лукац ал и црн долази у обзир - да се непренемаже млого - да нема неки научни рад - оно Др... Мр и остале гоФ..арије ц и јооцк - уметник сам у љубовисању ич ови молери... керамиЧари и тој мсм ало нисте интрестинг - интелектуалац сам по питању ића и пића - камиЈонче је пожељно ко и разна бајања, џарања и остала чарања - у поседу истог порде авијон... и остали мотокултиватори мора се наЏе и едан МОТОРКО бреЗ исти нек ми неизилази на очице јербо неје мој фаХ Етеј една жељка али вредна за овој Божићко ПС јавити се на ПП с сваку мерку у цм унапред захвална уцфиљета ![[flirten.gif] [flirten.gif]](./images/smilies/flirten.gif) poslao PP
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ajme meni ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
LaYa je napisao: ajme meni ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif) ti otpadaš
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
па кукам већма 2 године и иЧ га нема ред је да дам ОГЛАС мождак се захебе ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|