Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Pa cuj Pit darling ako svi prespavamao akciju , mozda film i nije zanimljiv....
A da sad dosam ...dolazim ovde , jer mi je u kuci i ne moram da se smrzavam s odlaskom vanka ahahhahahaahah
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Samo se gosti,nema veze,slabe su joj trpeze,baugahahahah
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Bradpresto Pitt je napisao: Samo se gosti,nema veze,slabe su joj trpeze,baugahahahah ima se može se... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Samo se gosti,nema veze,slabe su joj trpeze,baugahahahah Ti to ne mozes da znas ..... A mozda nekom moja sirotinja vredi kao tebi tvoj raskos i bogatsvo .Pit duso nije zlato sve sto sija ...nemoj da te ova teta uci tztztztztztzt ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nikita je napisao: Pa cuj Pit darling ako svi prespavamao akciju , mozda film i nije zanimljiv....
A da sad dosam ...dolazim ovde , jer mi je u kuci i ne moram da se smrzavam s odlaskom vanka ahahhahahaahah Nema losega filma,ima samo losih gledaca,koji dodu u kino nespremni,umorni,zbunjeni,i normalno da zaspu,,,ihihihihihhi
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
...lako ugovorim spojku.... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nikita je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Samo se gosti,nema veze,slabe su joj trpeze,baugahahahah Ti to ne mozes da znas ..... A mozda nekom moja sirotinja vredi kao tebi tvoj raskos i bogatsvo .Pit duso nije zlato sve sto sija ...nemoj da te ova teta uci tztztztztztzt ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Ja sve znam,i stoga aspekta nastupam,teto,ali nije zlato ni blato,kuzis ljube,,,,,!?
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Jok darling ja sam plavusa ...slabo mi se pokrecu mozdane vijuge
Dolazim da vidim sta mi debi radi ?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nikita je napisao: Jok darling ja sam plavusa ...slabo mi se pokrecu mozdane vijuge
Dolazim da vidim sta mi debi radi ? I sta Pitt radi,,,hahahhahaha
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Nikita je napisao: Jok darling ja sam plavusa ...slabo mi se pokrecu mozdane vijuge
Dolazim da vidim sta mi debi radi ? I ja dušo zbog tebe, ali te ne diram dok radiš. Neću da upadam dok imaš terapeutske seanse. Pa gde tebe baš zadužiše za ove najteže slučajeve na forumu da ih lečiš Moraću da popričam sa Despotom da te malo pile odmeni ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|