Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Koju macku,jel Nikiticu ovu našu ljepojku!?
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
I onda dolazimo do sledeceg zakljucka : ja dolazim da vidim ko se flasterise , da pitam montyja ono sto javno ne smem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) , i da proverim ziva li jos ona macka Bred dolazi da se druzi samnom i da usput masta , jer masta moze svasta Monty da mesto jedne tacke i macke stavi tri kao znak nastavka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Bradpresto Pitt je napisao: Koju macku,jel Nikiticu ovu našu ljepojku!? Mačkicu od Nikoline.... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nikita je napisao: I onda dolazimo do sledeceg zakljucka : ja dolazim da vidim ko se flasterise , da pitam montyja ono sto javno ne smem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) , i da proverim ziva li jos ona macka Bred dolazi da se druzi samnom i da usput masta , jer masta moze svasta Monty da mesto jedne tacke i macke stavi tri kao znak nastavka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Koja mašta,ja nikad ne mastam nego delam,,,vec si zaboravila,vidim,hahahahha
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nikita je napisao: I onda dolazimo do sledeceg zakljucka : ja dolazim da vidim ko se flasterise , da pitam montyja ono sto javno ne smem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) , i da proverim ziva li jos ona macka Bred dolazi da se druzi samnom i da usput masta , jer masta moze svasta Monty da mesto jedne tacke i macke stavi tri kao znak nastavka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Koja mašta,ja nikad ne mastam nego delam,,,vec si zaboravila,vidim,hahahahha auuuu bre mozda sam spavala ...jbt sto me ne probudi ? ajmo ne spamovati drzimo se teme ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
volim da upijam Nikitine postove... 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Spavala nego kaj da si spavala,to ti i je problem,u biti,svih zenskica,pa onda kriv ovaj,kriv onaj...i tako redom,,,
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
spam je dozvoljen praznikom tako piše u pravilniku 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
montoya je napisao: volim da upijam Nikitine postove...  Ja s Nikitom skupa postim,bauhahahahaha
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Ja s Nikitom skupa postim,bauhahahahaha ti i dalje posti a ja ću kod nje da se gostim... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|