Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 11:00

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 17 Dec 2012, 14:05
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

JELENA KARLEUŠA: Pravda za Miroslava Miškovića!
"Ako se tražila PRAVDA za Uroša koji je gurao upaljenu baklju policajcu u usta, fali malo PRAVDE i za Miškovica koji je zaposlio 7.000 ljudi", napisala pevačica na svom Tviter nalogu

Slika

Jelena Karleuša nastavila je komentariše na Tviteru situaciju u zemlji. Ovog puta, popularna pevačica se osvrnula na nedavno hapšenje vlasnika “Delta Holdinga”, ali i na oslobođajuću presudu navijača Crvene zvezde Uroša Mišića.

Jelena Karleusa@karleusastar
Ako se trazila PRAVDA za Urosa koji je gurao upaljenu baklju policajcu u usta, fali malo PRAVDE i za Miskovica koji je zaposlio 7.000 ljudi.
17 Dec 12 ReplyRetweetFavorite
Pre nekoliko dana, Jelena je imala nastup u Mostaru, gde je, po njenim rečima, napravila spektakl.

Slika
Jelena Karleusa@karleusastar
Haos je sinoc bio... Hvala Mostar<3 pic.twitter.com/0WCcIQiW

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 22 Dec 2012, 16:59
Korisnikov avatar
rang
rang

Džej Lo može da joj pozavidi na zadnjici!

Fanovi su opsednuti njenom guzom

Slika

Fanovi Jelene Karleuše opsednuti su njenim pesmama, stavovima, pa i stopalima. Od skoro je dobila i obožavatelje njene zadnjice, tačnije klub obožavalaca. Na jednom nastupu, JK je pokazala da Džej Lo možda ima malo razloga da bude ljubomorna.

Samo još uvek ne znamo da li će i Jelena osigurati svoje "blago" kao njena mnogo popularnija i talentovanija koleginica ili ipak Duško drži sve konce u rukama?

Puls

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 27 Dec 2012, 14:41
Korisnikov avatar
rang
rang

JK kao Lejdi Gaga!

Pevačica oduševila fanove u studiju u Šimanovcima

Slika
Pevačica Jelena Karleuša snimila je novogodišnji program koji će se emitovati na TV "Pink".

Njeni fanovi su najviše bili iznenađeni perikom koju je iskoristila prilikom jedne transformacije, koja je neverovatno podsećala na onu koju je svojevremeno nosila i njena inostrana koleginica Lejdi Gaga.

Na vama je da procenite kojoj bolje stoji.

Puls

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 01 Jan 2013, 16:25
Korisnikov avatar
rang
rang

Karleuša i Duško usvajaju dete

Folk pevačica Jelena Karleuša proslavila je Novu godinu u krugu porodice, zajedno sa svojim suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom.
Karleuša je već isplanirala početak godine, a među poslednjim planovima jeste i usvajanje deteta. Ona je za Alo rekla da joj je bitno da su joj deca živa i zdrava i da imaju u planu da intenzvino rade na rođenju još jednog deteta.

Slika

"U Novoj godini, pored koncerta na Ušću, poželela bih sebi i jednu bebu. Duškova želja je da mu rodim sina, tako da ćemo u 2013. intenzivno raditi na tome, a moja dugogodišnja želja je da usvojimo jedno dete, kome bi od života napravili bajku. Nije mi bitan ni pol ni boja kože. Nije mi bitno ni da li je dete zdravo ili s posebnim potrebama."

Press

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 04 Jan 2013, 12:34
Korisnikov avatar
rang
rang

Kako je Karleuša "ućutala" estradu

Fanovi Jelene Karleuše su bili, blago rečeno, oduševljeni onim što im je priredila "Diva" u okviru svog Novogodišnjeg specijala. Pogledajte šta ih je to toliko oduševilo.

Pompezno najavljeno, tako i bilo. Da vidimo ko sme da joj "izađe na crtu"...

Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 05 Jan 2013, 14:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Jelenin Diva šou koštao kao stan u Beogradu

Novogodišnji šou Jelene Karleuše koji je bio prikazan na Televiziji Pink, izgledao je kao umanjena verzija koncerta koji je održala u Areni. Obeležio ga je sjajan scenski nastup, nesvakidašnji za TV emisije, a pevačica je otkrila neke pojedinosti u vezi sa nastankom ovog programa.

Slika

Da se Brena ne ljuti na Sašu zbog klavira

Jelena Karleuša je rešila da pripremu i sam nastanak novogodišnjeg specijala učini potpuno transparentnom i na Tviteru otkrila kako je teklo snimanje, koliko je novca potrošeno, koliko je je ljudi učestvovalo i još ponešto...
Moj producent Zoran Birtašević, montirao je show više od 30 sati bez prestanka. Učinio je to maestralno. On je i idejni tvorac scene.

Da bih letela u mom show-u, bila sam okačena za sajle koje su mi napravile podlive i nagnječenja. Bila sam preumorna da se bunim/kukam.

Moj show je osmišljen i realizovan za samo 4 radna dana! Tako je to kad radim sa vanzemaljcima.

Beli klavir na kome pevam baladu "Moj dragi" pozajmio mi je Saša Popović. Ovom prilikom mu se zahvaljujem. Ubiće ga Brena kad sazna.

U realizaciji mog novogodišnjeg specijala učestvovalo je preko 100 ljudi. Jelka iz mog show-a ima 5 metara i sad stoji ispred Pinka.

Show je koštao kao jednosobni stan u Beogradu (kod Arene) - otkrila je Jelena Karleuša, a potom i objasnila odakle joj toliki novac: Lovu sam zaradila dan ranije, u Cirihu, na koncertu, oborivši sve rekorde posete

Jelena je još napisala da je šteta što još neke kolege nisu snimile novogodišnji specijal jer je dosadno takmičiti se sam sa sobom. Izgleda da je zaboravila da je dan pre nje na Pinku prikazan skromniji novogodišnji specijal Svetlane Cece Ražnatović. Ukoliko niste odgledali ovaj šou, možda vas je ovo zaintrigiralo, pa trk na Jutjub da vidite o čemu se radi.

Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 07 Jan 2013, 00:01
Korisnikov avatar
rang
rang

KARLEUŠA PROTIV BOŽIĆA: Pevačica objavila poslanicu za nevernike

JK: Srbija je zemlja u kojoj se svi sećaju Boga prema potrebi. Tri prsta i pominjanje Boga, Isusa i vere ide uz naš mentalitet skorojevića i novopečenih vernika. Ima više crkvi od bolnica, sveštenici voze bolje, jedu bolje, žive bolje od većine

Slika

Jelena Karleuša, koja se deklariše kao ateista, napisala je danas tekst na svom blogu pod nazivom “Jelena Karleuša: Ateistička poslanica vernicima i nevernicima”, u kojem govori o veri i crkvi. U danu kada svi pravoslavni vernici slave, JK se, verovatno u želji da privuče pažnju svojih fanova, oglasila na sebi svojstven i kontroverzan način. Ceo tekst prenosimo vam u celosti.

“Dan kad se navodno rodio bezgrešni čovek, Božji sin, ova planeta slavi dva puta godišnje. Čak ni tu nismo mogli biti ujedinjeni kao ljudska rasa. Svih ostalih dana u godini taj sin se zaboravlja. Ratovi, smrt, glad, mržnja, sveopšti haos. Majke ubijaju decu, deca ubijaju majke. Trka za sticanjem materijalnog, pohlepa, zavist, najniži ljudski porivi normalna su stvar. Zar ne?

Ali, svi veruju. Svi veruju u ideju dobrote, čistote, Isusovih ideala. Licemerje planete dostiglo je tačku topljenja, led na polovima nestaje sa svakim našim udahom i izdahom. Srbija je zemlja u kojoj se svi sećaju Boga prema potrebi. Tri prsta i pominjanje Boga, Isusa i vere ide uz naš mentalitet skorojevića i novopečenih vernika. Neretko uz nasilje usijanih glava koje ni ne znaju šta tri prsta znače. Ima više crkvi od bolnica, sveštenici voze bolje, jedu bolje, žive bolje od većine, upravo zbog sporadične griže savesti domaćih vernika, koji trpaju novac Crkvi u zamenu za oproštaj grehova. Trange frange vera. Vera se kupuje, upakovana. Čist biznis. Prvo se peru pare, a onda se pere duša.

U bajci o Isusu ljudi su ga izdali i razapeli. U modernim vremenima, prošao bi mnogo gore. Da postoji. A možda i postoji, ali se u sadašnjosti ne zove Isus. Možda je Marko ili Dragan, možda Ištvan, možda Mustafa, ili Antonije. Možda nam je komšija. Možda je žensko. Možda je upravo ostavljen u domu za napuštenu decu. Možda je romsko dete koje slinavo prosi na semaforu. Da li ga vidite? Ne. Ne vidite ga i ne čujete.

A možda se upravo opet rodio. Kako će živeti i kako će završiti? Zar ne vidite da je njegova sudbina u vašim rukama?”
Čovek se rodi. Vaistinu se rodi.

Jelena Karleuša

(Telegraf.rs/izvor: wannabestars.rs)

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 09 Jan 2013, 17:18
Korisnikov avatar
rang
rang

JK počela s pripremama za koncert!

Slika

Pevačica uveliko sa svojim timom radi nacrt bine
Jelena Karleuša počela je s pripremama za koncert na Ušću, koji planira da održi u junu ove godine.

- Zvanično su počele pripreme za moj koncert na Ušću! Radi se nacrt bine. Čeka nas 6 meseci priprema - napisala je JK na "Tviteru"

Nakon spektakularnog koncerta koji je održala u Areni, ne sumnjamo da će novi poduhvat kontraverzne dive biti još bolji.

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 18 Jan 2013, 11:16
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

BEZ ŠMINKE I FOTOŠOPA: JELENA KARLEUŠA PONOVO POKAZALA LICE U PRIRODNOM IZDANJU (FOTO)

Neko bi pomislio da će pevačica dobro sakriti kako izgleda kada nije doterana, ali ona se ipak usudila na taj korak.

Slika

Samo ja. Bez šminke, napisala je Jelena Karleuša pored slike.

Pevačica je već jednom otkrila kao izgleda ujutru nesređena a na taj potez naterali su je brojni komentari i natpisi u novinama na račun njenog lica u prirodnom izdanju. Međutim, ovoga puta JK je rešila da svoje fanove obraduje još jednom takvom sličicom a osim toga dodala je i ko je zaslušan za njen izgled:

- Bez fotošopa, bez šminke... Samo savršena koža srećne žene.

Jelena uvek ima neko iznenađenje, a ovo je sigurno jedno od takvih slučajeva.

Slika

S media

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 21 Jan 2013, 23:15
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55

Jelena Karleuša u toplesu pokazala guzu FOTO!

Slika

Popularna pevačica je poznata po tome da nikom ne ostaje dužna
Karleuša na razne načine odgovara onima koji je vređaju i omalovažavaju. Vrlo često ne bira reči i sigurno je jedno, a to je da ona nema dlake na jeziku!

Još jednom je iskoristila priliku i "pozdravila" sve one koji joj pričaju iza leđa... Jelena je na svom "Fejsbuku" okačila vrlo peovokativnu fotografiju i napisala:
- Ako mi pričate iza leđa, u dobroj ste poziciji da poljubite moju prelepu guzu...

Ko je sad uznervirao Divu, ne znamo...

Puls

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu