Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 19 Jul 2025, 00:19

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Poznati bez sminke  |  Poslato: 14 Dec 2012, 13:03
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

Mila Kunis kada joj nije dan

Kažu da je lepa žena uvek lepa, a najlepša je bez šminke kada je prirodna. Međutim, to definitivno ne važi za holivudsku zavodnicu Milu Kunis.

Slika

Slika

Paparaci su uslikaliu glumicu Milu Kunis u katastrofalnom izdanju, bez šminke i nenaspavanu. Fotografisana je u šetnji Holivudom sa dečkom, glumcem Aštonom Kučerom.

Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Poznati bez sminke  |  Poslato: 21 Dec 2012, 15:48
Korisnikov avatar
rang
rang

BEZ ŠMINKE: Indi, šta ti se desilo?

Iako je našeg fotografa počastila srednjim prstom on joj nije ostao dužan

Slika

Pesma Nataše Bekvalac "U meni su dve" dobila je potpuno novo značenje. Naime, pevačica Indi, pojavila se na snimanju novogodišnjeg Granda bez šminke, i neprijatno iznenadila sve prisutne.
Međutim, nakon izlaska iz šminkernice, u prvi plan je istakla remontirane grudi ali i "novo" lepše lice.

Slika

Puls

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Poznati bez sminke  |  Poslato: 05 Jan 2013, 15:32
Korisnikov avatar
rang
rang

Seka Aleksić ne voli da se šminka!

Pevačica bez problema pokazala kako izgleda bez "lažnog" sjaja

Slika

Pored turneje u Australiji koja je i više nego odlična, folk pevačica Seka Aleksić slobodno vreme koristi za šoping zajedno sa svojim suprugom.

Fotografija koju je postavila na "Tviter" pored vitke linije ove pevačice, otkriva i njeno lice bez pudera i crvenog karmina koji je njen zaštitni znak.

Moramo priznati da Seka jako lepo izgleda i predlažemo joj da se u budućnosti što manje šminka.

Prirodno je ipak najlepše!

Puls

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Poznati bez sminke  |  Poslato: 21 Jan 2013, 23:07
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55

IZNENAĐENJE: Nikolina Pišek bez šminke

Iako smo navikli da je viđamo sređenu do poslednjeg detalja, sa besprekornom frizurnom i šminkom, Nikolina Pišek iznenadila je sve objavivši jutranju fotku bez trunke šminke

Slika

Slika

Lepu voditeljku Nikolinu Pišek gotovo je nemoguće videti nesređenu i bez šminke, zato nas je ovih dana prijatno iznenadila kada nam je na svojoj društvenoj mreži poželela dobro jutro bez trunke šminke.

Nikolina na fotografiji izgleda prilično sveže, odmorno i srećno. Iz komentara njenih prijatelja moglo se zaključiti kako ih zanima samo ko je zaslužan za to i kraj koga se tog jutra probudila.

"Šečeru, lutkice, lepotice…" samo su neki od komentara, dok su se mnoge žene pitale da li je Nikolina zaista bez trunke šminke.

Ipak, neki komentari na račun izgleda su je pomalo i naljutili.

"Zanimljivo…kako nikom nije palo napamet da sam povećala nos..? Svet je pun budala, dragi moji, a oni su najveći teret sebi samima..", napisla je Nikolina.

I dok je većini žena iz javnog života nezamislivo da objavi ovakve fotografije, zgodna Nikolina ponosno pokazuje svoj prirodni izgled.

Kurir

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Poznati bez sminke  |  Poslato: 30 Jan 2013, 19:30
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Holivud bez šminke

Časopis W objavio je fotografije holivudskih zvezda bez šminke i fotošopa

Slika

Holivudske dame kao što je Nikol Kidman, Kristen Stjuart i Marion Kotjard pozirale su fotografu Jirgen Taleru bez šminke. One su pristale dobrovoljno da se slikaju i prikažu sebe u prirodnom izdanju.
Poznata glumica Nikol ne deluje ništa drugačije u odnosu na ono izdanje koje smo navikli da viđamo. Međutim, ako pogledamo Mairon, na prvi pogled verovatno nećemo znati o kome se radi.
Zvezda "Twilight-a", Kristen, poznata je po tome što se doteruje samo za specijlane prilike. Pravo iznenađenje su glumci Metju Mekonahi, Džek Blek i Havijer Bordem.

Slika

Slika

Preress

Vrh
Sleepy
Post  Tema posta: Re: Poznati bez sminke  |  Poslato: 09 Feb 2013, 18:19
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Jul 2012, 16:11

Najseksipilnija zena na svetu u hvacenabez sminke

To da je “najseksipilnija žena na svetu u 2012-oj”, to naravno prema oceni poznatog Esquire Magazina. E, sad, vi čekirajte da li je to stvarno tako, pošto su je “uhvatili” bez šminke u šetnji sa dečkom Ašton Kučerom.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Blejac

Vrh
Sleepy
Post  Tema posta: Re: Poznati bez sminke  |  Poslato: 10 Feb 2013, 20:27
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Jul 2012, 16:11

Bijonse sa suprugom: Pevačica i bez trunke šminke izgleda savršeno...

Fotografi su u stopu pratili Bijonse i njenog supruga Džej Zija, kada su izlazili iz restorana INK. ...

Slika

A osmehom na licu, pevačica je pokazala kako i bez trunke šminke izgleda jednostavno prekrasno....

Slika

Hello magazin

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Poznati bez sminke  |  Poslato: 12 Maj 2013, 16:40
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Ena Popov bez šminke zove na kafu

Skoro svaka žena može da bude lepa i privlačna kada se lepo našminka, ali činjenica je da su uvek privlačnije one žene koje i bez mejkapa privlači pažnju. To je ovoga puta uradila i pevačica-voditeljka Ena Popov

Slika
Ena Popov bez mejkapa | Foto: Twitter

Ona se u jutarnjim časovima fotografisala bez šminke, dok je pijuckala kafu. Očigledno je da joj se fotka svidela, pa je rešila da je podeli sa ostatkom sveta i okačila je na svom "tviter" profilu. Uz simpatičnu fotografiju, Ena je kratko napisala na engleskom:

- Good morning folks! Let's drink this coffee together! - što bi u prevodu značilo: "Dobro jutro narode! Hajde da popijemo kafu zajedno!"

Alo

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Poznati bez sminke  |  Poslato: 22 Maj 2013, 19:01
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Sharon Stone sa i bez šminke.

Slika

Slika

Slika

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Poznati bez sminke  |  Poslato: 30 Maj 2013, 14:36
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Gvinet Paltrou bez šminke ne liči na sebe? (Foto)

Slika

Holivudska zvezda Gvinet Paltrou proglašena je najlepšom ženom sveta, pa nam ne preostaje ništa drugo nego da se zapitamo da li nosi tu titulu i u ovakvom izdanju?

40-godišnja glumica, koja po časopisu "People" ima sve kvalifikacije potrebne za najlepšu, uhvaćena je prilikom izlaska iz svog stana u Njujorku. Ležeran stil je sasvim u redu, međutim, svi su bili iznenađeni kada su je videli mokre i raščupane kose, bez imalo šminke na licu.

Slika

Gvinet je uvek savršeno doterana od glave do pete, pa je ovakvo izdanje izazvalo brdo kritika. "Kod kuće uvek nosim trenerke ili neke široke pantalone i pamučne majice, a kosa mi je uvek raščupana. Kad se sredim suprug me zeza, pita me jesam li ja Gvinet Paltrou, jer nije navikao da me gleda sređenu", rekla je glumica za "People".

Svet+

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu