Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
vuki činjenica je da ljudi gde su se mešali geni lepši od onih kojih nisu..... pogledaj nas i engleze na primer
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
vuja kojic je napisao: vuki činjenica je da ljudi gde su se mešali geni lepši od onih kojih nisu..... pogledaj nas i engleze na primer нечем гледам у те проФидне јер знам да сам леп ки цветко ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
vuja kojic je napisao: vuki činjenica je da ljudi gde su se mešali geni lepši od onih kojih nisu..... pogledaj nas i engleze na primer Eto,slazem se sa tobom...Mi smo poceli da se mesamo odavno,pa smo mnogo lepi svi... Mislim na familiju. E,ljudi ja moram da spavam...Ljubim vas,pa kada se sretnemo,valjda cu da zavirim na forum ovih dana... Uzivajte,pozz ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bubi je napisao: Вучица je napisao: Bubi je napisao: Вучица je napisao: ако ти требају коњи да, мада има ги и на Брдо ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Na koje brdo konji? Doduse oko mene sve brda. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) изнад хиподрома ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Aha,tamo ...E,sada sve znam... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Dobro vece ljudima u kafani ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Vece Niki 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Ники ![[zimski pozdrav.gif] [zimski pozdrav.gif]](./images/smilies/zimski pozdrav.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Bubi je napisao: vuja kojic je napisao: vuki činjenica je da ljudi gde su se mešali geni lepši od onih kojih nisu..... pogledaj nas i engleze na primer Eto,slazem se sa tobom...Mi smo poceli da se mesamo odavno,pa smo mnogo lepi svi... Mislim na familiju. E,ljudi ja moram da spavam...Ljubim vas,pa kada se sretnemo,valjda cu da zavirim na forum ovih dana... Uzivajte,pozz ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif) ne znam bubi dok ne vidim..... za nas srbe znam da smo lep narod......italijani izvikani,švicarci ko i englezi al počeli da se mešaju stranci i u njihove veze
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Nikita je napisao: Dobro vece ljudima u kafani ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif) ćao niki dušo
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) eee odo da nam donesem neko pice ...jel neko za nesto malo , zestoko , ukusno , ali obarajuce ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|