Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) eej berem kruske i padam s anje svaki dan dosta od mene
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
auuu..pazi da ne padnes na glavu.. moze ostaviti posledice..ako vec nije ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sto ne rece ranije vidim ja sve nesto izvrnuto radim
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
ma samo nastavi..mozda se pri sledecem padu opet sve vrati na svoje mesto..hzaha
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
kad vidim avatar najezim se...macke ne podnosim...  al obzirom da znam ko se krije iza lika macke...e onda pomislim..na neko lepo vreme na nekom drugom mestu..neko dobro drustvo..i neke daleke osobe
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Julija..je moja rodbina.. i iznad svega zena velikoga srca..i snaznih emocija..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
mmm je napisao: Julija..je moja rodbina.. i iznad svega zena velikoga srca..i snaznih emocija.. jaoooooooo...sad si me raznezio.... ![[cok.gif] [cok.gif]](./images/smilies/cok.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
pa to je tako..ko kaze drugacije ima da ga tepam..
|
|
|
|
|
...Čikkkita...
|
|

Pridružio se: 22 Dec 2012, 01:14 Postovi: 83
|
![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Čik,ti si baš velika srećnica.Malo je njih koji se mogu pohvaliti sa svojim gazdama kao ti.
_________________ Ne gazi svoje reči,možeš se okliznuti i pasti licem u blato...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
oooooo...vid ove...Kad ugledam avatar iznad..pomislim na vesticu...ali ne ne nije to vestica..to je dobra vila koja se samo maskirala u vesticu da njenu dobrotu ne zloupotrebe..ljubim cikkkkkkkk
|
|
|
|
|
|