Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Molena je napisao: ko se opustio opustio se ja se sada prepustam  ma bolje da sam napet.... ne poznaješ me još moli ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Nikita je napisao: lepo,lepo rekla je meni 
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
LaYa je napisao: Onako,nereseno auuuu sad me baci zeno u dilemu ..... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ma ne tripuj se i opusteno nista hitno,ni opasno,ni ovo ni ono smajL 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vuja kojic je napisao: Molena je napisao: ko se opustio opustio se ja se sada prepustam  ma bolje da sam napet.... ne poznaješ me još moli ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) a kako da te upoznam majke ti kad samo u Laki blejis i ne moze covjek da ti pridje ona ona ona ona..ona ti je sve  ali neka..volim ja kad je ljubav umotana ko sarmica uh..sve mi zazubice na usta idu od srece
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
ondak dobro  sta me isprepadas onda ahahahahahah
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
jao,kad sklepa post...  opet mi se sarma trese
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Molena je napisao: vuja kojic je napisao: Molena je napisao: ko se opustio opustio se ja se sada prepustam  ma bolje da sam napet.... ne poznaješ me još moli ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) a kako da te upoznam majke ti kad samo u Laki blejis i ne moze covjek da ti pridje ona ona ona ona..ona ti je sve  ali neka..volim ja kad je ljubav umotana ko sarmica uh..sve mi zazubice na usta idu od srece pa priđi mi od pozadi,nisi muško.... a laki je nešto posebno,ali imam ja vreme i za tebe oči moje
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Vujo neces ti to moci sve da ispostujes bojim se .....ahahahahhaahah
|
|
|
|
|
|