Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Бубика е ја сам мори старински васпитана не умем да кувам за мајку и мене мора за пук војске тако да само о празницима кад нас је овде 7-8 шта ћу кад сам размажета ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) па ми недају да се бркам там свки дан ал добро је док ми је мајкане па се ко бебиронко осеЧам и у ове годинице ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е Љубим вас све дошли млаЏи па морам с овој сокоћало леп останак свима ![[zimski pozdrav.gif] [zimski pozdrav.gif]](./images/smilies/zimski pozdrav.gif)
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
lena je napisao: Ja ne ulazim u kuhinju nikada,jedem u dnevnoj sobi imam strah od zatvorenog prostora ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif) a u WC-u te nije strah? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Deda Mraz je napisao: Ima gi i muškarci koji ulaze u kuhinju ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) lepo ja rekla
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Bubi je napisao: vuja kojic je napisao: resavka da dođem ja?.....muškarci su bolji kuhari Dodji,Vujke al' ako znas da mesis. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mesim i levom i desnom,stereo......ne pitaj me samo kako zavijam sarmu 
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Vuki E,ovi nasi momci bi samo u kuhinju... Pa,dobro moze,ali ako je velika. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
Poslednji put menjao Bubi dana 31 Dec 2012, 00:22, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Deda Mraz je napisao: SJAJNA je napisao: Вучица je napisao: [zenskismeh.gif] јок море трупкала у место (кујни) но, таке смо ми домаћице које 2Х годишње улазимо у кујну пс трупкати не мора под обавезно значити и играње, може означавати и нпр лупкање потпетица а може и ово мојо трупкање у месту meni objasnili Crnotravci-trupkati-igrati. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) a inače u kujni imam kondiciju za bar tri žene ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ima gi i muškarci koji ulaze u kuhinju ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) ako vrede za trojicu na mora da mi kuvaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
lena
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 01:27 Postovi: 961
|
SJAJNA je napisao: lena je napisao: Ja ne ulazim u kuhinju nikada,jedem u dnevnoj sobi imam strah od zatvorenog prostora ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif) a u WC-u te nije strah? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ne,serem na livadi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
LaYa je napisao: Deda Mraz je napisao: Ima gi i muškarci koji ulaze u kuhinju ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) lepo ja rekla ćao ljubavi!!
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
SJAJNA je napisao: Deda Mraz je napisao: SJAJNA je napisao: Вучица je napisao: [zenskismeh.gif] јок море трупкала у место (кујни) но, таке смо ми домаћице које 2Х годишње улазимо у кујну пс трупкати не мора под обавезно значити и играње, може означавати и нпр лупкање потпетица а може и ово мојо трупкање у месту meni objasnili Crnotravci-trupkati-igrati. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) a inače u kujni imam kondiciju za bar tri žene ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ima gi i muškarci koji ulaze u kuhinju ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) ako vrede za trojicu na mora da mi kuvaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) E jbg šta ćemo sa onima koji vole i jedno i drugo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
|