Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Nisam ja lepi,ja se samo praFim E cu tebi da metnem..lepu slidzu,ahaaa Bez obzira sto si utirkan  Greskice,mahiiii
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Molena je napisao: ko se ovo kome uvlači i izvlači  E svi svima,Nova godina...ovono...i TO
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Grešnica je napisao: Deka sta radis ti ovde?Ja mislila ti spremas darove za sutra ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Deka darove kupio još juče, još me duša boli što sam pare za onu karakondžulu dao ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ... jutros u 8 na noge lagane, klopa i kolači što spremljeni, što pripremljeno za pečenje, sad došao sa basketa ... pa se malo sa Layom dirkam ... mLogo mi se prolepšala, a i prodobrila od zadnji put ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Molena je napisao: ko se ovo kome uvlači i izvlači  E svi svima,Nova godina...ovono...i TO Pa da to svi svima ko koga doFati ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Deda Mraz je napisao: mLogo mi se prolepšala, a i prodobrila od zadnji put ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ja to samo za praznike,ne navikavaj se ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Neka, neka deko samo polako.Ima ovih mrazica ovde dosta.Treba sve pomalo obdarivati ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Ova Greskica nikog ne vidi,samo bulji u Mraza Eeeeee,to zbog poklona,znam,znam...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
uh sto volim Novu Godinu svi svima dobro i svima dobro
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
LaYa je napisao: Ova Greskica nikog ne vidi,samo bulji u Mraza Eeeeee,to zbog poklona,znam,znam... Mila moja ja sam Gresna i ja ne ocekivam poklon. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Deda Mraz je napisao: mLogo mi se prolepšala, a i prodobrila od zadnji put ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ja to samo za praznike,ne navikavaj se ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif) Ništa onda imam do Božića valjda šaMse da uživljem u ovom harmonijumu što bi her Žika Pavlović rekao ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|