Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
viš sta je ti je covek od akcije
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
LaYa je napisao: viš sta je ti je covek od akcije Naravno ... A i od reakcije ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
cuj odvratna...sad vec pratim fabulu i smijesno mi
pa de reci jel nije tako?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Nikita je napisao: eeee jel ide neko raditi sutra ili je samo meni takav horoskop? Ma, svima u tvom znaku.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Molena je napisao: cuj odvratna...sad vec pratim fabulu i smijesno mi
pa de reci jel nije tako? Ne znam šta da ti kažem. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Nikita je napisao: eeee jel ide neko raditi sutra ili je samo meni takav horoskop? znas moj satus parazitiram
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
debilko je napisao: Nikita je napisao: eeee jel ide neko raditi sutra ili je samo meni takav horoskop? Ma, svima u tvom znaku. a u kom si ti?
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Uh..sta ste to skratili postove.. lako vama..mene ljubav ostavila..
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Molena je napisao: cuj odvratna...sad vec pratim fabulu i smijesno mi
pa de reci jel nije tako? Pazi Moli, samo deluju tako priglupo i primitivno, al ti je to kulturna raja. Pripazi na terminologiju i definiciju izduvnih gasova.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
mmm je napisao: Uh..sta ste to skratili postove.. lako vama..mene ljubav ostavila.. mm...naklon... ako ce pomoci os ti kuvam pileće supice ili mozda nesto čokoladno bi pre,dobra je protiv depresije mozda kafa neki sok cedjena narandza,sad cu trknem ili nekog mesa,fruceg ispod saca te lecimo
|
|
|
|
|
|