Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Dobro vece
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Molena je napisao: auuuu jbt upisat cete se od smijeha Neće nam bude prvi put ... Nego , nisi mi rekla na koga to ličim. Reci mi ,ako je tako,ja ću da potvrdim.
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
_MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: A ja mislila portir ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) Portir mogu da budem samo od tvojih vrata. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) može,aj kod garaze 
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Dobro veče Juki. ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Ebo vas Deda Mraz, sta ste natukle te kape  Dobro vece Manijace... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: A ja mislila portir ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) Portir mogu da budem samo od tvojih vrata. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) može,aj kod garaze  Ako je tako zoveš ... Sad ide ono parkiranje... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Molena je napisao: auuuu jbt upisat cete se od smijeha Ma ne pratiš radnju. Gldaj, sad ću ja da ti prepričam. Dođu dve ribe u kafanu. Zatim ulazi šerif, .......ej, ma ajd to ću u ludnici. Cmokić samo za tebe, smej se na silu jebote, kao i ja. Da ne ispadnemo retardi. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Julia je napisao: Ebo vas Deda Mraz, sta ste natukle te kape  Dobro vece Manijace...  Bolje te našao,Juki. Sa`ću turim i ja avatara sas Deda Mraza. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Juliška Manijak,al si ti neki mastovit decko,samo bi parkirao A da prvo malo vozas?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Laki :*
Sta, Manijak vezba rikverc?
|
|
|
|
|
|