Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
vuja kojic je napisao: Just je napisao: vuja kojic je napisao: jel se o kao lobira ko za koga glasa? Aha, i ko pobijedi dobije 100 000 eur ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a mene nagovarali da glasam za njih i kupili mi milka čokoladu cccccc Sram ih bilo, samo Milka, stipse sve
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Boss Bitna je zabava:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Boss Bitna je zabava:) Eto, sad kao Boss ovo shvatio ozbiljno ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Pa sama si pisala da si takođe primetila. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Just je napisao: vuja kojic je napisao: Just je napisao: vuja kojic je napisao: jel se o kao lobira ko za koga glasa? Aha, i ko pobijedi dobije 100 000 eur ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a mene nagovarali da glasam za njih i kupili mi milka čokoladu cccccc Sram ih bilo, samo Milka, stipse sve šta ti daješ,odnosno nudiš?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: MeGi je napisao: Boss Bitna je zabava:) Eto, sad kao Boss ovo shvatio ozbiljno ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Pa sama si pisala da si takođe primetila. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ono sto sam primetila sam i napisala kritikujuci druge...pa nek se sami pronadju. Meni je to smesno... Naravno nece me spreciti da ucestvujem, jer pre svega zabavno mi je...
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Jok mito i ja..samo fer i posteno
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
ima Vucic sve da vas po'apsi, bem li vi sunce kalaisano ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: MeGi je napisao: Boss Bitna je zabava:) Eto, sad kao Boss ovo shvatio ozbiljno ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Pa sama si pisala da si takođe primetila. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ono sto sam primetila sam i napisala kritikujuci druge...pa nek se sami pronadju. Meni je to smesno... Naravno nece me spreciti da ucestvujem, jer pre svega zabavno mi je... A meni je mrsko da šaljem pesme, citate i ostalo kad znam šta će i kako će biti. I da, neka se sami pronađu. Završio sam na tu temu. ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Boss je napisao: A meni je mrsko da šaljem pesme, citate i ostalo kad znam šta će i kako će biti. I da, neka se sami pronađu. Završio sam na tu temu. ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif) Tako i treba, popusti joj danas, rodjendan joj je..ne gnjavi je 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Drago mi je da si zavrsio, i da si video da sam ja upravu E ne ozbiljno....bzvz...jer pre svega ako cemo tako znati kojo je ciji predlog onda sto da se salje meni na pp al ajde valjda ce sada shvatiti i glasati onako kako im se svidja. I ja sam zavrsila sada:)
|
|
|
|
|
|