Autoru |
Poruka |
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Kako za koga. Za tebe , lično , ama baš sve. Možemo i "Kamene Face",sami ti i ja. Ako treba , ja ću uvek ispod stola , nek` ide život ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Jaooo,kako si ti zlatan E cuj,ako treba on će Pa nego sta nego treba ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Znao sam,ali sam želeo da čujem to od tebe . Volim kad mi tako pričaš ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
_MaNiaC_ je napisao: Znao sam,ali sam želeo da čujem to od tebe . Volim kad mi tako pričaš ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Što da se foliramo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Znao sam,ali sam želeo da čujem to od tebe . Volim kad mi tako pričaš ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Što da se foliramo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa mi volimo iste stvari ? Polako ,ali sigurno , idemo ka zvezdama. Nadam se da ne navijaš za Partizan . ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ovde ima vise pcelice Maje nego leti ispred kuce moje na livadi .....slecu sa cveta na cvet .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
_MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Znao sam,ali sam želeo da čujem to od tebe . Volim kad mi tako pričaš ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Što da se foliramo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa mi volimo iste stvari ? Polako ,ali sigurno , idemo ka zvezdama. Nadam se da ne navijaš za Partizan . ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Noooooooo,vidi mi kapice
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Znao sam,ali sam želeo da čujem to od tebe . Volim kad mi tako pričaš ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Što da se foliramo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa mi volimo iste stvari ? Polako ,ali sigurno , idemo ka zvezdama. Nadam se da ne navijaš za Partizan . ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Noooooooo,vidi mi kapice Znači ,ipak,idemo ka Zvezdi+ama. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
wuhuuuuuuuuuuuuuuuuu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
LaYice HanijBanij,neće se "barimo" više u kafanu, rasterasmo i gosti i konobari,a ene ga i kuvar , upravo, uteče na vrata ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|