Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
vuja kojic je napisao: LaYa je napisao: Kojo,oko moje,sto si mi se ti umusio? nisam, odakle ti to? pa ondaK mi se ucinelo... 
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
vuja kojic je napisao: _MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: Manijak,ja se izvinjavam,nesam znala da si iz finu kuću ops Ti kad nešto ne znaš,a ti pitaj. Stojim vam na raspolaganju od 00 do 24 h ... ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) nije ti vuki mnogo što šta rekla Znači tol`ko je za`ebana situacija ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Nikita je napisao: vuja kojic je napisao: Nikita je napisao: macak pa ne rece ti meni ...kako da pomognem ako je ne poznajem ....izjasni se bre budi joj dublerka vujo mili ja sam unikat ne kopiram nikog pustim da mene kopiraju ako mogu ahahahahah ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ma sad je 21. vek,sve se može ne brini
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
_MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: Manijak,ja se izvinjavam,nesam znala da si iz finu kuću ops Ti kad nešto ne znaš,a ti pitaj. Stojim vam na raspolaganju od 00 do 24 h ... ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) jbteeeee ko dragstor je a jel sve na raspolaganju 00-24?
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: Manijak,ja se izvinjavam,nesam znala da si iz finu kuću ops Ti kad nešto ne znaš,a ti pitaj. Stojim vam na raspolaganju od 00 do 24 h ... ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) jbteeeee ko dragstor je a jel sve na raspolaganju 00-24? Kako za koga. Za tebe , lično , ama baš sve. Možemo i "Kamene Face",sami ti i ja. Ako treba , ja ću uvek ispod stola , nek` ide život ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
 evo mene ...jos bi neko da se podvucem pod stal ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
LaYa je napisao: vuja kojic je napisao: LaYa je napisao: Kojo,oko moje,sto si mi se ti umusio? nisam, odakle ti to? pa ondaK mi se ucinelo...  izgleda,čekam da ta igra počne ili da se razilazimo
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
_MaNiaC_ je napisao: Kako za koga. Za tebe , lično , ama baš sve. Možemo i "Kamene Face",sami ti i ja. Ako treba , ja ću uvek ispod stola , nek` ide život ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Jaooo,kako si ti zlatan E cuj,ako treba on će Pa nego sta nego treba ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
vuja kojic je napisao: LaYa je napisao: vuja kojic je napisao: LaYa je napisao: Kojo,oko moje,sto si mi se ti umusio? nisam, odakle ti to? pa ondaK mi se ucinelo...  izgleda,čekam da ta igra počne ili da se razilazimo ja danas malo gluplja nego inace koja igra?
|
|
|
|
|
|