Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
najbolje tako ![[victory.gif] [victory.gif]](./images/smilies/victory.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Pa moram odustati kad nema ni T od Takmičenja. Lepo je to mmm objasnio da ne ponavljam. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
čestitam pobjednicima ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Boss je napisao: Pa moram odustati kad nema ni T od Takmičenja. Lepo je to mmm objasnio da ne ponavljam. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Kako nema, kad bi ucestvovao video bi da ima, al" ovako imas pravo da cutis!
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Ja sam sad skontala da nisam glasala ni na jednom takmicenju, nije fer od mene..sorry, al stvarno nisam namjerno layo, izaberi ti sliku za sledeci krug ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: Pa moram odustati kad nema ni T od Takmičenja. Lepo je to mmm objasnio da ne ponavljam. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Kako nema, kad bi ucestvovao video bi da ima, al" ovako imas pravo da cutis! Zaboravljaš da sam učestvovao ? ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Samo sam vremenom skapirao ko za koga glasa i odlučio da otvorim novo takmičenje, a odustao od slanja bilo čega. ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Just je napisao: Ja sam sad skontala da nisam glasala ni na jednom takmicenju, nije fer od mene..sorry, al stvarno nisam namjerno layo, izaberi ti sliku za sledeci krug ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) mislim stvarno Justinka kako si mogla to sebi da dopustis ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
Poslednji put menjao Zlobni dana 26 Dec 2012, 00:44, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Just je napisao: Ja sam sad skontala da nisam glasala ni na jednom takmicenju, nije fer od mene..sorry, al stvarno nisam namjerno layo, izaberi ti sliku za sledeci krug ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) ti si glasala tamo gde treba..cmoka
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Boss je napisao: MeGi je napisao: Boss je napisao: Pa moram odustati kad nema ni T od Takmičenja. Lepo je to mmm objasnio da ne ponavljam. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Kako nema, kad bi ucestvovao video bi da ima, al" ovako imas pravo da cutis! Zaboravljaš da sam učestvovao ? ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Samo sam vremenom skapirao ko za koga glasa i odlučio da otvorim novo takmičenje, a odustao od slanja bilo čega. ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif) Tvoj izbor ![[smiley1627.gif] [smiley1627.gif]](./images/smilies/smiley1627.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Zlobni sramim se Boss, ko za koga glasa..sto svi uvijeno pricate o nekom namjestanju ili cemu vec?
|
|
|
|
|
|