Autoru |
Poruka |
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: [ ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Nema na stiklu toliki broj Sve si pomešala. Ti nosiš štikle , a ja ne. Osim ako ne planiraš da mi kupiš šimike . ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
LaYa je napisao: Ja ne znam,ja nemam krunu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nemoj bre da nam stavljaš u nedoumicu glavnog igrača ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Manijak,dobar ti citat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Manijak,dobar ti citat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kaži,a ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Vujo kao prvo danas je praznik i ne srnavim ga s ekoloskim cigarama ....tj ne bludnicim tako da prc ne trudi se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i ko sto kazed tanak led ....bolje nemoj Maniak to je tvoj izbor gde ces da se bacas , ali ja pak necu da se podvalcim MMM.ma sta je bilo komsija , ko te diro da ga ugazim u betom oma momentalno i fundamentalno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
 Lazac..i levu i desnu
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
mmm....naklon  u nezgodan trenutak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Nikita je napisao: Vujo kao prvo danas je praznik i ne srnavim ga s ekoloskim cigarama ....tj ne bludnicim tako da prc ne trudi se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i ko sto kazed tanak led ....bolje nemoj Maniak to je tvoj izbor gde ces da se bacas , ali ja pak necu da se podvalcim MMM.ma sta je bilo komsija , ko te diro da ga ugazim u betom oma momentalno i fundamentalno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) dabogda mu otpala ta cigara ko pomislio na nju na ovaj sveti dan
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
_MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: Manijak,dobar ti citat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kaži,a ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) jesam rekla,sta sam rekla,da sam rekla ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Nikita je napisao: Vujo kao prvo danas je praznik i ne srnavim ga s ekoloskim cigarama ....tj ne bludnicim tako da prc ne trudi se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i ko sto kazed tanak led ....bolje nemoj Maniak to je tvoj izbor gde ces da se bacas , ali ja pak necu da se podvalcim MMM.ma sta je bilo komsija , ko te diro da ga ugazim u betom oma momentalno i fundamentalno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma i ću se podvlačim ako treba,samo da se bacim posle toga na tebe,to jes`,ispred tebe. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|