Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Prebrojavanje u toku,glasaci nestrpljivo cupkaju
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Cirkus ![[auuu.gif] [auuu.gif]](./images/smilies/auuu.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
jeste nestrpljivi...ccccc
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Zar ima nestrpljivih ? ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Jana je napisao: I tako, danas je utorak! Da li je glasanje završeno ili ne, da li ćemo večeras videti radove na takmičenjima ili ne ...? Utorak još traje ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) Polako bice, bice nisam expres voz polako nigdje ne gori Nisam stigla tacno u 20 h
|
|
|
|
|
Jana
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34 Postovi: 3988
|
Passion je napisao: Jana je napisao: I tako, danas je utorak! Da li je glasanje završeno ili ne, da li ćemo večeras videti radove na takmičenjima ili ne ...? Utorak još traje ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) Polako bice, bice nisam expres voz polako nigdje ne gori Nisam stigla tacno u 20 h Lagano, naravno da ne gori, samo sam htela da potvrdim jesam li dobro shvatila nova pravila. Veliki pozdrav tebi i poštovanje za tvoj ogroman trud koji ulažeš! ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Jesam li ja negde pobedio ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Boss je napisao: Jesam li ja negde pobedio ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) u trepkanju
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: Boss je napisao: Jesam li ja negde pobedio ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) u trepkanju Šta reći a ne zaplakati ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kad posaljes Boss mozda i pobedis vidim polako si odustao sorry ti Jana ako su slova malo bila drska:) Zurila sam stvarno,nadam se da nema gresaka NEGO DA PONOVIM NOVO OBAVESTENJEoD SLEDECE NEDELJE....... RADNIM DANIMA-SLATI PREDLOGE VIKENDOM-GLASATI da svi bolje zapamtimo kako sta:) nadam se da vam je to ok)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|