Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Maniac ahahahahah ...to se u narodu kaze ko nema srece u kartama ima u ljubavi tako da verovatno nisi ostecen ahahahah
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Nikita je napisao: Maniac ahahahahah ...to se u narodu kaze ko nema srece u kartama ima u ljubavi tako da verovatno nisi ostecen ahahahah Nije , valjda,da veruješ narodu ? Mene neće , ni tam` ni ovam` ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Nikita je napisao: ahahahahah Vujo nemoj samnom da se kartas veruj bolje ti je ....jer garantujem da idem kuci sa suvenirom ....ahahahhahaah cmokic na nosic tebi Macak ja sam vec i odbrojala , tako da ako se nisi sakrio nijesam ti ja za toj kriva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa kad imaš više rupa gde možeš da sakriješ karte ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
auuu bre , pa tebe su ondak zavracali .....uzmi neku amajliju ...recimo zeciju sapu a moze i neku pleboj zecicu ahahahahha sto je sigurno sigurno je
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: Nikita je napisao: ahahahahah Vujo nemoj samnom da se kartas veruj bolje ti je ....jer garantujem da idem kuci sa suvenirom ....ahahahhahaah cmokic na nosic tebi Macak ja sam vec i odbrojala , tako da ako se nisi sakrio nijesam ti ja za toj kriva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa kad imaš više rupa gde možeš da sakriješ karte ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pazi njega , ne guram ja karte u nikoje rupe ebem te blesavog , svo vreme mi u ruci , ali ....pod stolom imam i nogice ahahahhahaah i ono poker face i ti fazoni ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Nikita je napisao: auuu bre , pa tebe su ondak zavracali .....uzmi neku amajliju ...recimo zeciju sapu a moze i neku pleboj zecicu ahahahahha sto je sigurno sigurno je Je l` si čuo Kojo ? Uzmi neku amajliju . ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
_MaNiaC_ je napisao: Nikita je napisao: auuu bre , pa tebe su ondak zavracali .....uzmi neku amajliju ...recimo zeciju sapu a moze i neku pleboj zecicu ahahahahha sto je sigurno sigurno je Je l` si čuo Kojo ? Uzmi neku amajliju . ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) neku od čukundede vrača
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Dobrooo ... Pošto niko neće poker i masne fote , onda ćemo da se igramo "Kemene Face". Ko će prvi ispod stola ? Samo da napomenem , retko kad se smejem ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|