Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
_MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: E,on meni srce posle 10 dana Ja i zaboravila koji mi je on pa sad gde mi teka da se podsetim.... ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) Tol`ko gi malo imaš , da si me već zabraila ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ja zaboravljam jako brzo one koji se otudje šic 
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: E,on meni srce posle 10 dana Ja i zaboravila koji mi je on pa sad gde mi teka da se podsetim.... ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) Tol`ko gi malo imaš , da si me već zabraila ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ja zaboravljam jako brzo one koji se otudje šic  Izgleda da sam se loše pokazao .. Moraću da prestanem da pijem .... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
МанијаЧко нежМанијаЧи с тој нос овдека знаеш
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
zgutaj sta god sareno 
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: МанијаЧко нежМанијаЧи с тој нос овдека знаеш Što ? Pa ono, što kažu , gledaj me u nos , ne pituj me za ... A da ne pričam od onoJ , što ima u izlog , ima i u radnju ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
LaYa je napisao: zgutaj sta god sareno  Gde si našla ovu psiho - ženu da gu turiš kako god Avatar ? Vidi samo taj pogled ? Ova bi i mene uplašila ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јаооо МанијаЧко знам те ки злу парку мори ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
_MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: zgutaj sta god sareno  Gde si našla ovu psiho - ženu da gu turiš kako god Avatar ? Vidi samo taj pogled ? Ova bi i mene uplašila ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) gledaj u crveno 
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: јаооо МанијаЧко знам те ки злу парку мори ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa kad me znaš k`o paru , turi si me u džep . ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: zgutaj sta god sareno  Gde si našla ovu psiho - ženu da gu turiš kako god Avatar ? Vidi samo taj pogled ? Ova bi i mene uplašila ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) gledaj u crveno  Ne smem da gledam u crveno , zabranio mi doktor. Svašta mi pada na pmet od crvene boje , ne ide ovde da pričam o tome , mož` ima mala deca ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|