Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
imas onog Nemanju sta se bunis
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ja sam na raskrsnici,ni tamo ni ovamo
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Nikita je napisao: Вучица je napisao: Nikita je napisao: idite na pp pa raspravite ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) НикиЧице да те пријупитам, ел смем ја једном да се захебавам а да ми ти нешто не пребацујеш пошто нон стоп када ја почемем се шалим с било ким, даклеМ ники одређет после мог поста иде под обавезно твој како си у ћоше или како си наивна или ово или оно мсм ако је случајност мори и превише је случајно Не мувам никога само се бре шалим pa ja nisam mislila nista ozbiljno jbt zeno i da muvas nekog nije to moj problem , ko sam ja da nekom odredjujem ista i malo iscitaj da pisem iza svakog , a ne samo iza tebe , da ti bude lakse idem . Nisam ovde da se svadjam niti da napadam ....niti sam to radila, ali ako ti tako mislis izvini . Lepo vece vam zelim ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif) .Uvek je problem samo ako ja pisem iza nekog a dok drugi kenjaju to je sve kao sala ....pa ja vise nista pisati necu . Daj bre Niki, nemoj se spuštati na taj nivo. Ne mogu da verujem da obraćaš pažnju na svakog. ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
skreni levo, pa dvaput desno, i eto te
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
On je otisao u trafiku po cigare jos u novembru i nema ga...Vujo ti ispusi tu cigaru na avataru do kraja i razmisli trezne glave
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
jesi cuo sad , Delon Alen Delon
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
DeJaNa je napisao: On je otisao u trafiku po cigare jos u novembru i nema ga...Vujo ti ispusi tu cigaru na avataru do kraja i razmisli trezne glave kako stoje stvari ispušiću nešto drugo....a razmišljam,ozbiljno
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Bravo brate debili...vec sam mislila da niko ne peva u ovoj kafani
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
DeJaNa je napisao: Bravo brate debili...vec sam mislila da niko ne peva u ovoj kafani i ne peva,vidiš da pustio kuče neko
|
|
|
|
|
|