Autoru |
Poruka |
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
cut bre tamo e da Megi..kakvo je vreme kod tebe,kako baba..sta komsiluk radi..i tako
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
mmm je napisao: cut bre tamo e da Megi..kakvo je vreme kod tebe,kako baba..sta komsiluk radi..i tako Ma vreme nikakvo, propade sve, vocke nece preziveti ovu zimu a komsiluk samo viri u tudju bastu, tako ti je svugde Kakvo vreme kod tebe?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
MeGi je napisao: mmm je napisao: cut bre tamo e da Megi..kakvo je vreme kod tebe,kako baba..sta komsiluk radi..i tako Ma vreme nikakvo, propade sve, vocke nece preziveti ovu zimu a komsiluk samo viri u tudju bastu, tako ti je svugde Kakvo vreme kod tebe? auuu..ti vocki mi zao,znaci opet ce banane da uvozimo..e je ja sam istrenirao komsiluk..smeju da vire samo kada pogase svetla.. inace rizikuju restrikciju struje.. od sankcija izuzeta komsinica Erika..
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
opaaaaa znaci erika svraca na kafu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pazi da te njen muz za ushi ne uhvati aaxax idem mmm, da ugasim i ja svetla jer ove moje komsije vire samo kad su upaljena Laku noc
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
MeGi je napisao: opaaaaa znaci erika svraca na kafu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pazi da te njen muz za ushi ne uhvati aaxax idem mmm, da ugasim i ja svetla jer ove moje komsije vire samo kad su upaljena Laku noc hahaha..ajd Megi,uvek mi drago razmenizi pokoju sa tobom.. lepi snovi..caoss
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
strahom da ce opet neka budala da zove telefonom za neku glupost oko 7 ujutru ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
ne brini..sacekat cu pola osam..obecavam
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
SJAJNA je napisao: strahom da ce opet neka budala da zove telefonom za neku glupost oko 7 ujutru ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Ma zvao bih te i u 5, samo da imam telefon. ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
debilko je napisao: SJAJNA je napisao: strahom da ce opet neka budala da zove telefonom za neku glupost oko 7 ujutru ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Ma zvao bih te i u 5, samo da imam telefon. ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) e bas bi me obradovao u 5 ujutru...slatko bi se napricali ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Volim da radujem
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|