Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
...Čikkkita... je napisao: Rakel draga,drago mi je da te vidim. Ne misliš valjda da nisam htela da te vidim. Samo mi je ovo još sve nepoznato pa dok se snađem. Ispala sam malo iz štosa... Mada sam uvek bila najgori đak.. Jesi mi dobro? Veliki pozdrav i za Molenu.. ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif) e pa dobro..ok onda..Od kud znam Cik...vise nista ne mislim..jel svaki put kad mislim da sam u nesto ili nekoga sigurna..ispadne pogresno misljenje...  Dobro sam.. Kako si ti? Dugo ti je trebalo da dodjes bre..gde si bila, a? 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Ajd ćao Julija, zezam se malo, da ne misliš da sam lud jebote. NOćka svima. A odakle se ljudi vi ovo poznajete. Pa ja na svim forumima bio , kako ne znam nikog. Ćao, lepo mi spavajte.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
debilko je napisao: Ajd ćao Julija, zezam se malo, da ne misliš da sam lud jebote. NOćka svima. A odakle se ljudi vi ovo poznajete. Pa ja na svim forumima bio , kako ne znam nikog. Ćao, lepo mi spavajte. Ma opusteno....naravno da ne mislim da si lud..salim se i ja.. laku noc...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
debilko je napisao: Ajd ćao Julija, zezam se malo, da ne misliš da sam lud jebote. NOćka svima. A odakle se ljudi vi ovo poznajete. Pa ja na svim forumima bio , kako ne znam nikog. Ćao, lepo mi spavajte. Deb nocc..ne brini ove koje ja poznajem svi su ok.. doduse ja sam najgori..
|
|
|
|
|
...Čikkkita...
|
|

Pridružio se: 22 Dec 2012, 01:14 Postovi: 83
|
Minie pozzz veliki i za zebe... hahaha Rakel,zato smo se mi uvek lepo slagale... imamo zajedničko pogrešno mišljenje,,, zezam se naravno... Dobro sam,Hvala. Nadam se da si i ti..
_________________ Ne gazi svoje reči,možeš se okliznuti i pasti licem u blato...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
...Čikkkita... je napisao: Minie pozzz veliki i za zebe... hahaha Rakel,zato smo se mi uvek lepo slagale... imamo zajedničko pogrešno mišljenje,,, zezam se naravno... Dobro sam,Hvala. Nadam se da si i ti.. ![[cok.gif] [cok.gif]](./images/smilies/cok.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е кафано пуста кућо ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|