Autoru |
Poruka |
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Julia je napisao: debilko je napisao: Julia je napisao: Pa znam, ali bar imajte obzira, pa ne ulazite onda na kulturu, književnost i te teme. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) pa to je prvi korak na putu ka pristojnosti zar ne? tako ste verovatno i vi postali pristojni...ili ste takvi rodjeni? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Uuuuuuuu persiranje, zbogom Julija, sory ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
mmm je napisao: U, znači večeras te prvo razvodimo, pa onda ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) rekla sam udata...a ne zavedena.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
debilko je napisao: Julia je napisao: debilko je napisao: Julia je napisao: Pa znam, ali bar imajte obzira, pa ne ulazite onda na kulturu, književnost i te teme. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) pa to je prvi korak na putu ka pristojnosti zar ne? tako ste verovatno i vi postali pristojni...ili ste takvi rodjeni? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Uuuuuuuu persiranje, zbogom Julija, sory ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) pa uciteljima..profesorima...svim tim "prosvetnim radnicima" koji su zaduzeni za edukaciju se persira, zar ne???? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
Mačak gde si, nemam bre sagovornika ovde.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
...Čikkkita...
|
|

Pridružio se: 22 Dec 2012, 01:14 Postovi: 83
|
Devojkeee pozdravvv veliki.... Trile nemoj bre da me nerviraš znaš- ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Ne gazi svoje reči,možeš se okliznuti i pasti licem u blato...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Cik, ja sam te vec pozdravila...ne znam da li nisi videla ili nisi htela da vidis  U svakom slucaju...pozdrav...veliki
Poslednji put menjao Julia dana 22 Dec 2012, 02:49, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
debilko je napisao: Mačak gde si, nemam bre sagovornika ovde. Deb..ne odustaj..femka se malo..mora tako ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
mmm je napisao: debilko je napisao: Mačak gde si, nemam bre sagovornika ovde. Deb..ne odustaj..femka se malo..mora tako ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) pisssssssss ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
...Čikkkita...
|
|

Pridružio se: 22 Dec 2012, 01:14 Postovi: 83
|
Rakel draga,drago mi je da te vidim. Ne misliš valjda da nisam htela da te vidim. Samo mi je ovo još sve nepoznato pa dok se snađem. Ispala sam malo iz štosa... Mada sam uvek bila najgori đak.. Jesi mi dobro? Veliki pozdrav i za Molenu.. ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
_________________ Ne gazi svoje reči,možeš se okliznuti i pasti licem u blato...
|
|
|
|
|
|