Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Minnie je napisao: polomih se ćerajući te po forumu da te pozdravim....jbt al' si brza
ko furija... hehehehehehehhehehehehhe... kako si mi ti? jel ima snega?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Trile je napisao: hehe, jos misli o tome pitaj Molenu ..ih..kaki si..molena otišla...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Julia je napisao: Minnie je napisao: polomih se ćerajući te po forumu da te pozdravim....jbt al' si brza
ko furija... hehehehehehehhehehehehhe... kako si mi ti? jel ima snega? ..nikako..ubi me kamen u bubregu.. ..sneg okopnio..ustvari stalno pada al onaj klječkavi..odma' se topi..
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Minnie, ćao. Ajd jebote nek mi se neko bar javi pa idem na spavanje, hahahaha
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Minnie je napisao: Julia je napisao: Minnie je napisao: polomih se ćerajući te po forumu da te pozdravim....jbt al' si brza
ko furija... hehehehehehehhehehehehhe... kako si mi ti? jel ima snega? ..nikako..ubi me kamen u bubregu.. ..sneg okopnio..ustvari stalno pada al onaj klječkavi..odma' se topi.. e bem ti misa... pa jel pijes nesto???
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
debilko je napisao: Minnie, ćao. Ajd jebote nek mi se neko bar javi pa idem na spavanje, hahahaha evo javljam ti se ja... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
debilko je napisao: Minnie, ćao. Ajd jebote nek mi se neko bar javi pa idem na spavanje, hahahaha ..pozz debi..š'a ima... ..jesi se upoznao sa našom Jilijom.. ..e to ti duša foruma..samo da znaš..ja to ukratko da je opišem.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Minnie je napisao: debilko je napisao: Minnie, ćao. Ajd jebote nek mi se neko bar javi pa idem na spavanje, hahahaha ..pozz debi..š'a ima... ..jesi se upoznao sa našom Jilijom.. ..e to ti duša foruma..samo da znaš..ja to ukratko da je opišem.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) hehehheehe.... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Debi..ne veruj im..hoce Juliju da udaju..
provodadzike
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
mmm je napisao: Debi..ne veruj im..hoce Juliju da udaju..
provodadzike ahhahahahahahhahaha..i rod se protiv mene okrenuo
|
|
|
|
|
|