Ja dok se nisam 'navukla' sam slusala price kako su na netu uglavnom oni neki koji nisu zadovoljni svojim zivotima, koji imaju neki problem,kompleks....u najmanju ruku bolesnici.
Upoznah ja i takvih, sretoh i gorih da se ne lazemo...ali i dosta normalnih, onih s kojima bih rado podjelila svoje vrijeme uz prigodno picence.
Bogatstvo je u razlicitostima slazem se, ali treba jos samo nauciti prihvatati...s tim malo imamo problem, ali i to se vremenom popravlja.
Ako se ne slazemo na jednoj temi to ne treba da znaci da smo smrtni neprijatelji na svim drugim temama....a sujeta kada proradi,auuuuuuu...ni u reali ljudi nisu takvi.
Kao nikoga nije briga sta ko misli ili pise o njima, a svi se strecnu kada im kazes nesto sto njihovim usima ili ocima ne odgovara da procitaju...foliranti.
Ali i oni su dio ove Megine baste...raznovrsnost je odlicna, pa ih mozemo nazvati 'nasi foliranti'....jer na netu mozes biti istina sta hoces, ali i s druge strane su ljudi koji citaju, provale,osjete,uvrijede se, razvesele,ljudi sa stvarnim osjecajma...i to je realnost,to ne treba zaboraviti...Ljudi Na Netu.