Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
je li vama radi normalno ona pretraga slika na guglu
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ooooooooooooo Trileeeeeeeeeeeeeeeeeeee
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
 ko kec na cenera
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Trile je napisao: je li vama radi normalno ona pretraga slika na guglu Meni nista ne radi normalno... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao:  ko kec na cenera he he he...eeee opet mi hakujes slike, a ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao:  ko kec na cenera he he he...eeee opet mi hakujes slike, a ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ozbiljno pitam firefox ver 17.0.1 sve mi stane na google images i resetuje se firefox pa pitam, da li se to jos nekome desava
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ne hakujem , ja tu sliku imam na desktopu
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Trifune,ja samo trzaim pahulje i nisam ih nasla... I odoh sada da trazim dalje...Cao ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Trile do tebe je najverovatnije,reinstaliraj Kod mene radi,al nemam pojma koja verzija je
|
|
|
|
|
|