Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 26 Jun 2025, 01:27

Autoru Poruka
SHE
Post  Tema posta: Re: Po nesto tebi i meni  |  Poslato: 21 Dec 2012, 20:28
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

auuuu bre kako vi dobro pamcenje imate

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Po nesto tebi i meni  |  Poslato: 22 Dec 2012, 21:34
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

8:00 sati, ulazim u kancelariju, palim komp i kucam farma .. pravo na chat :D
danima, mesecima se tako nastavilo... evo i trece godine kako kuckam sa tim istim ljudima.
Razni profili ljudi i uvek imas ponesto da pises, nekada smesno a nekada i svadja.
Ja sam inace samo sa posla bila na chatu i pola desavanja nisam znala, kako bi rekla moja Dona
"Danijela, ti bre ko marsovac upadnes tamo".
Jedno vreme smo bili ozloglaseni 'sektasi' jer smo bili protiv Milosa Bojanica.
Jednog jutra piskaramo na Farma chatu i neko napise "dobro je da smo se ispisali lepo dok nisu upali ono 'sektasi'"... slatko sam se nasmijala i napisala da ti sektasi smo mo mi sa kojima pise trenutno. [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
Cesto bi popila ban od Karam BA (to sam mu ja nadela nadimak [zenskismeh.gif] )
a sve se to desavalo jer nisam bila za Bojanica i ulazila u rasprave.
U toj ekipi banovanih bili su Lutkica, Devil, Rakel, Che, ja i mozda jos neko, a bilo je i onih koji su se sa nama solidarisali pa kada popijemo ban oni dodju na chat koji nam je Devil otvorio (cuveni Azzaro) a to su:
Dona (Zana koju cesto pominjemo Jelena, Megi i ja) je jedna od tih.
nase mutavo makedonce, koja mi je redovno na chatu navulacila osmeh. Mudra zena o kojoj bi mogla pisati danima a ni tada ne bi napisala ono sto je ona, VELIKI COVEK sa mozgom od 2 Googla u glavi!!!!!
Zoca - Damien, moj brat, uvek smiren i kulira, voleo je vise meriti zenama sise nego ijedno slovo razmeniti sa muskima [zenskismeh.gif]
sem u situaciji kada mu je Kinez pretio da ce mu doci na kucu i pucati.
Mudar covek rece "Ja bih voleo da dodjes ali tu ces i koske da ostavis"
i tu presta svaki napad na mog brata [ironic3.gif]

Lutkica je bila ladovina inace bosanka, muslimanse veroispovesti, koju su uvek prozivali a ona ih kulirala. Nisam bila u mogucnosti, kao i sada, da sa posla otvaram linkove ali su mi rekli da im je pustala pesme neke njihove na koje su oni ludeli hahahhahahhahaa
Volela je Kineza zezat vise no ista.
(sa njom se cujem na facebook)
Rakel bi znala da ih cacka a mi svi za njom ospemo paljbu i eto BANA....
eto Rakel bi zakuva corbu a mi odma mirodjije u svemu tome. [kasljuc.gif]
(Upoznala je u RL, festival piva cu uvek pamtiti po njoj)
Devil proglasen za glavnog hakera, zenskaros na chatui njihov protivnik.
Zavodnik jedne Kace (sa chata) koja ga uljudno primila u svoj dom da joj sredi komp ali... nista od toga nije bilo jer je svekrva bila u blizini. a kasnije proglasen za mafiju koja prodaje bubrege i ko zna sta jos zajedno sa mnom.
Retko bi se pojavljivao ali kada upadne onda se puca sa svih strana i to bi u vecini slucajeva Kinez bio taj kome je smetao.

(pisemo na facebook a i culi se fonom)
Ghe Gevara ratnik broj 1, radio je taj za mnoge organizacije CIA, BIA itd.
ali ga nista nije slomilo kao CicaDokolica. Opasno se zaljubio u nju da je prekinuo sa mnogima komunikaciju jer je bila ljubomorma, (ebeno to brate kada se zaljubis)!
Na kraju ga je ostavila zbog lepseg, bolje i bogatijeg Lesija. [auuu.gif]
Prekinuli smo svaki kontakt jer dok je imao Cicu jedva se kome javljao.

Ekipa sa chata koja je sada prisutna ovde su:
Marijjana, Veverica - Megi
Uff mnogo me bre nervirala ali sam je valjda tako i prihvatila, na najbolji moguci nacin sam joj vracala to sto me cackala. Ona meni provokaciju a ja stihove i kulijana, znala je redovno da mi napise "TW, 16h aj kuci gotov poso" [zenskismeh.gif]
Ona je ta koja mi je vodila radno vreme hiihihiihih
Kasnije, mojim odlaskom na forum, uvek sam cekala kada ce da napravi nesto, cekala sam momentat kada cu je upecati i zezati.
I tako jedan dan ja ulazim na forum kad ono ima sta da vidim ijaooooooooooo
Vibrator od pola metara (pored toga je pisalo na ruskom da je zabranjeno uzimati slike sa tog sajta, sto Megi nije videla), a iznad slike pise "Evo mene u pravom izdanju" [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
Nije sto sam je ja zezala za to vec eto svih tu i iscudjavaju se jer svi znaju da Megi vodi racuna i oko slika, nikada nije kacili nista preterano golo, umereno dete sa ukusom (cemu sam se ja uvek divila)
Ja mislim da se tada posramila kao nikada u zivotu jer ona zna da te cacka i pise gluposti ali na temu sexa nikada.
Kasnije smo pisale malo vise, priblizile se i postale jasnije jedna drugoj.
(Ovo dete volim i to je moja Malena)
Bredpresto Pitt Najveci zenskaros sa chata koga su cesto prozivali jer nije iz Srbije ali on na to se uopste nije obazirao. Njemu je bitno da on pise sa zenama i njegovo cuveno je "..... imas mail".
Ja sam prvo mislila da mu je neka fora to ali sam kasnije saznala da on zapravo i je pisao sa tim zenama. Sa njim se redovno svadjam ... ehh to mi je lek za dusu, sto on zna da me iznervira to ne zna niko. Zna mi covek zicu, zna sto nevolim i tu me uvek cacka.
On je redovno prcko Kineza i smijao bi se na svaku njegovu uvredu "hihihiihihihiihii" [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
CaneX, Cane - Sin Brutal zapazila sam njegov nick kada je od CaneX postao Cane i od tada je on moj odrpanko, e to je LJUDINA koji je stvarno bio marsovac na chatu, udje i pise desavanja oko njega, uvek se sprdao i nikada nije bio deo nikakve price sa chata.
Znao je da se sprda i na svoj racun, udje kao 'Canetov matori' i trazi sam sebe jer mora da mu pomogne da se kolje svinja [zenskismeh.gif]
(Jedini chater koji je bio u mojoj kuci i kome sam ja duznik dozivotni)
Ameno njega se slabo secam sa chata jer je on dolazio pretezno uvece a ja samo do 16 h
ali kada sam prisutna javili bi se jedan drugome ali nisam ga niti citala niti pisala sa njim.

Lazljiva - Laya, uvek se salila i nikoga nije vredjala niti bila deo tih prica, ali njena cuvena "Uff al je tata spremio gulas, prste da polizes" mi je ostala u secanju da sam cesto pozelela da je to moj tata, da i meni sprema svaki dan tako klopu! [kuchar1.gif]
MMIHA - MMM secam se samo njegovog nicka sa chata
Empedokle, najveci provokator koji nikada nevredja ali on kada uvali ne znas ge ti dupe a gde glava, filozof svih vremena koga sam volela citati. Znao je da igra igru kao niko. Najveci glumac na toj sceni. On bi dodavao samo ulje na vatru u svim ratovima na chatu. [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
Kineza i Transformesa je ebo ko niko nikada u zivotu.
Njegovo se vreme znalo kada dolazi na chat, proseta Goricom i eto ga u 11:30 a zatim oko 12:30 "Brzo sam tu, samo nesto da istovarim"
U pocetku sam mislila da stvarno nesto istovara, dok nisam skapirala da covek ide da se posere [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
(ON je moja ljuabv najveca i jedina)
Blessa, Modesti Blejz - SHE uvek zbunjena, nisam nesto sa njom pisla u pocetku dok kasnije sam je redovno cackala. Znala sam da je napicim i dobro naljutim ali nista manje mi nije bila draga jer sam je volela bas tako bleskastu. E volela je da pise velikim slovima i ponekada da spamuje e to je mene vec nerviralo ... ufff
(Vidjamo se u RL, mrvica od devojke a u mom zagrljaju je mali meda koji toplo greje oko srca)
GagaVracar - Iskra, ovde necu pisati nista jer sam obecala Astri
Klara - moderator chata, nisam je nikako volela ma ni nick da joj vidim,
a nesto se i nesecam nje da je pisala.

Evo i nekih koji se secam:
Xena Ratnica - Zara (BOT MUTAVA) zena umetnik, koja radi ikone, najvece *ovno koje sam ikada citala. Imala je mnoge afere na chatu a glavni akter svih ratova na chatu. Zbog nje sam dobila najvise banova, sreca nije se posle toga jos dugo zadrzala jer valjda je shvatila da uzalud tamo trazi BOGATOG muza.
Retko sam je citala jer prvi postovi koje sam procitala od nje nisu mi se svideli i od tada je bila nevidljiva za mene, dok jednog dana isfrustrirana, devojka u podmaklim 40-tim godinama, nije se zakacila za mene (inace je tako svakog cacakala a zasticena od strane moderatora jer je SRPKINJA,
serem joj se u ime i prezime i ona usta nezaprana iz kojih izlazi samo smrad
)
"Sta ti meni ovo ono, sta ti pises meni bla bla truc" (ja ne znam ni da izgovorim one gadosti koje je ona napisala), msm da sam tada prvi put napisala psovku i t onu najgou koju covek zna da izvuce iz mene, tada se i sama sebe gadim.
Popijem ban od Karam BA zbog te svadje, da sam posle morala da jasim proxy, ali joj nisam dala mira, oni meni ban a ja opet, oni meni ban a ja opet. Kad god bi se pojavila ja je napusim, sreca njena nestala je ubrzo posle sa chata.Zbog tog njenog recnika secam se da joj Empedokle napisao "Ako vec izradjujes ikone, kao sto kazes, onda bi malo trebala i jezik da prosvetlis"!!!
Odjebali je svi potencijalni muzevi, Jabreja kome je htela da se uvali po svaku cenu iako covek ima zenu a zatim i Kinezu ali i tu puce tikva pa su izbacivali podatke i slike koje su jedno drugom slali, a na sastanku se nije pojavio muskarac koga je ona ocekivala i tako razocarana povukla se na forum (neki tamo) gde ima 200 hiljada postova a 5 reci je napisala.
Kinez gastrabajter u nemackoj, sta reci o njemu, bio je u svakoj svadji ali vise iz paranoje koju je ima. Pisu sa njim lepo pa promene nick i onda ga napice... i sve tako dok nije provalio. U pocetku smo se svadjali a svadja je pocela iz razloga sto je on sa Goxyvolitotice organizovao dobrovoljno skupljanje novca za malu 'Boba voli Nemanju' (msm da je tako bio nick) kojoj je navodno bolesni brat skocio sa prozora, cak je i clanak postojao u novinama o tome ali ziro racun koji su dali nije imao veze sa tim.
hahahaha koja sprdnja i dokle ljudi idu.
Secam se da ni Kinezu nije bilo pravo kada je shvatio da racun nije ok i da je i njega taj Goxy navuko [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
Kanije se Kinez smirio i smanjio chat ali bi doso s vremena na vreme i zezao Pitta kao i neku ludu Kacu koja je trazila svalera (o njoj kasnije).
(sa Kinezom se cujem s vremena na vreme)
Ruzicasto Prase nas norvezanin je lik koji je bio slican kao Kinez po pisanju ali znao je da oplete chatere. Poznat po tome da je zenu nasao na netu i da zna najbolju sarmu da sprema.
Nisam ja njega nesto tada citala a inace i mene je napicio jednom, ali kada bi se logovao sa drugim nickom (CIRA) lepo je pisao samnom ikao nije kontao da ja znam da je to on.
Tim nickom je sve provocirao samo mene ne.
(pisemo se mailom i cujemo na fon)
Mane, msm da je on bio slovenac, verovatno da je i njega farma dovela na chat ali je i on voleo kao Pitt da muva trebe. Cesto bi napisao da mu koci chat, i u trenutku kada bi chat ukocio ja bi napisala "Sigurno sad ce Mane cim se sve ukocilo". Cim oseti gusto na chatu on zapali i nema ga, bio je vezan za par afera sa nekim zenama ali je ostao i bez njih.
(Razmenili par mailova o njegovoj simpatiji i vise nismo u kontaktu)
MMKI, baba sa kojom sam se posvadjala od pocetka, provokator veliki, mirodjija gde god vidi da moze da zaprzi nesto ona je tu.
ZoruleSlo nasa slovenka veliki zajebant koju sam zapamtila po tome jer je banovala Admina. Bila je kasnije Mod na chatu. Empedokle je nervirao i banovala bi ga sto napise 'Dobar dan" na chatu Svaki moguce proxy sa kojim bi uso ona bi ga BAN. Empedokle posalje mail Adminu da je banovan bez razloga, i to 120x, i ako je moguce da napise Modu chata da to ne cini vise. Medjutim cim je 'trstika' (glavni Admin) napisao Zorule "dosta sa banovanjem" ona je i njega banovala [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
"Ko je on da mi kaze dosta" [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
(cujemo se na facebooku)
Djole222 e ovo je lik koga se malo secam sa chata, uvek se fino javi, okaci koju pesmicu i ode dalje ali pisanje o njemu sam zapamtila.
Imao je svoj chat i dobre modove koji su 'regrutovali svezu krv' sa ostalih chatova za njihov VIP chat samo za pozvane i u tajnosti se cuvao chat [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
Glavni mod kod njega na chatu je bila nasa FINA drugarica, koju smo svi zalili jer je uvek napadaju, mukica uvek je bila zrtva necija. Bez razloga su je vredjali i prozivali, i to bas uvek nju jadna ona [auuu.gif] [krstise.gif] Organizovali smo upad na taj chat, tako fino da smo se smijali do suza hahahahaha
Na balkonu chata su visili razni nickovi, ja sam bila kinez a za ostale necu da pisem jer nije lepo da ih otkrivam.
Znala sam ja gde i kako treba da udarim, da glavnom Modu srce zadrhti kada vidi nick [kasljuc.gif]
ali upad ih je iznenadio toliko da ih sve ufatila panika kao da je upala CIA da hapsi lopove.
Naravno glavni mod je regulisao saobracaj "smirite se cheteri situacija je pod kontrolom" [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
Goxyvolitotice o njemu sam vec pisla a i nesecam ga se drugacije sem u posto gde sam pisla o Kinezu

O ostalima drugi put

Poslednji put menjao *Twilight* dana 22 Dec 2012, 22:07, izmenjena samo jedanput

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Po nesto tebi i meni  |  Poslato: 22 Dec 2012, 22:01
Korisnikov avatar
rang
rang

opa tw [smiley1298.gif]
udaj se za mene [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Po nesto tebi i meni  |  Poslato: 24 Dec 2012, 00:18
Korisnikov avatar
rang
rang

tw ti ko Dzulija Roberts [zenskismeh.gif]
alo????

evo pemica,mnogo mi se dopada

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Po nesto tebi i meni  |  Poslato: 06 Jan 2013, 14:11
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Daniela Maria

Poslednji put menjao *Twilight* dana 19 Okt 2013, 13:12, izmenjena 2 puta

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Po nesto tebi i meni  |  Poslato: 07 Jan 2013, 00:26
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

MeGi je napisao:
Xaxaxaxax Tw
Usle smo slicno u net svet:)
Farma 2 je bila toliko popularna, secam se ujutro u 6h u busu
jbt meni nije do price, nisam se jos ni razbudila kako treba
kad sretnem nekog poznatog odmah krecu pitanja o farmi, ili cujem ljude kako komentarisu,
pa jos ako su im suprotna misljenja, krece tu i zobiljna prepirka. Uglavnom ljudi su bili podeljeni na one koji vole Milosa Bojanica, i njega gledaju u farmi kao zrtvu i one koje vole Fircija i Macu,Djusa, dok su ih neki gledali kao teroriste, Evo sada razmisljam ko su bili jos ucesnici te farme 2, jer zbog Mace, Djusa,Bojanica, Fircija ostali ucesnici nisu bili u centru paznje. Evo setih se i one Maje Odzaklijevske, koju isto nisu voleli jer psuje kao kocijas axaxa i Gagija koji nije znao sastaviti jednu recenicu.
I tako desio se malo incident, mislim da su desavanje sa farme isla cak i u dnevniku....ljudi su se iscudjavali , govorili kako treba ukinuti,
ali gledanost je bila sve veca i veca. Pogotovo najgledanija kada su se ostro posvadjali Firci i Milos Bojanic, cini mi se da je bilo vredjanja i na nacionalnoj osnovi.
[zenskismeh.gif] [smusen.jpg] [smusen.jpg]

Firči - Zato služi psihijatar
Miloš - Kretenu jedan Dugokosi, Indijanac... Ti si Ljuba Miloš, jesi čuo za tog čoveka?

Ljubo Miloš (1919-1948), ustaški oficir i ratni zločinac treći po komandnom rangu u logoru Jasenovac. Poznat po klanju.

E kad svi pricaju o Farmi, odlucih i ja da krenem pratiti. Prokleta farma je kriva stos am na netu [zenskismeh.gif] sto sam zavisnik, jer do tada ni jedan dan nisam sedela za kompom duze od sat vremena. Bilo mi je dosadno , sve dok nisam otkrila cari ceta, kasnije i foruma...
Kao i ti , tako i ja ...htedoh pronaci propustena desavanja sa farme i tada prvu vecu svadjau izmedju Milosa I Fircija i naleteh na onaj sajt Farma...
i tako vidim lete komentari, lete psovke, jedni brane Milosa, drugi Fircija....Odmah sam ja uspela tu da se registrujem, brzo sam se snasla.
Tada nisam ni znala sta znaci nick...ja sam mislila da odmah moram ukucati neko ime....tako ukucala Marijana.....i krenula i ja da se svadjam...da "branim" Milosa bojanica [zenskismeh.gif] Ne zato sto ga volim, i ne zato sto sam gledala dugo farmu pa sam ja sad videla da je on ok, vec zato sto meni bilo zanimljivo se svadjati sa svim onim sa ceta koji su bili protiv njega. [zenskismeh.gif] I dan danas kad zelim uci na taj forum kucam na google Farma 2010.......tako sam sigurna da necu zaboraviti kad je bio moj ulazak na ove prostore:) Bila je to davna 2010 godina....da , da oko 3 godine kuckanja i mlacenja prazne slame....smeha...zabave...i suzaa [zenskismeh.gif]
Ti si vec tu bila na cetu, malo pre mene si dosla....secam se ja te vredjam, a ti meni pustas tekstove pesama Dina Merlina ahahaha

Marijjana, Veverica - Megi- Krali su mi nick pa sam morala dodati jos jedno J axaxax
Bredpresto Pitt- Njega se sjecam tek kasnije, cini mi se pred kraj farme...
CaneX, Cane - Sin Brutal - uvjek pustao linkove pesama i neke brojke, mislila sam da je sektas neki azaxaxaxa
Ameno- slican canetu, pustao linkove pesama
Evija - Bubi- zvala sam je tetkom ahahaha
Lazljiva - Laya- cesto smos e svadjale, ja je vredjala, pa posle fino pisale...pa opet svadjale...
MMIHA - MMM- aa secam se bili smo drugari jer je cini mi se bio za Milosa Bojanica
Julija - Rakel- svadjale smo se sve dok nismo postale frend na fb:)
Damien - Zoca- ovdje ne smijem zucnuti:) videla sam ga kao mrguda i vredjala sma ga...
Empedokle- Filozof bio i ostao, vredjala sma ga ali i on je druge..,
Blessa, Modesti Blejz - SHE-Ona je bila i nebeski setac....pisala jednom sa mnom i u muskom rodu..i dan danas u nekom tripu...
GagaVracar - Iskra,-uvijek je bila fina, sjecam se da sam je vredjala....
Klara - moderator chata- bila je ok iako kruzile price da skupljala slike forumasa
Xena Ratnica (BOT MUTAVA)-prva sa kojom sam razmenila mail, a kasnije i posvadjala,ne da je bila u tripu negoo...niko ne bi rekao da je to zara,al bila je duhhovita
Kinez- hvalio se znanjem oko komplutera
Ruzicasto Prase- ratnik i dan danas u 90-tima ahahha
Mane - e njemu je uvijek nesto kocilo axaxxa
MMKI- auuu s njom sam se svadjala al bile smo na istom nivou,prostacki bas ....al frendovi smo:)
ZoruleSlo- duhovita zena, koju sam predlozila da bude kasnije mod na chat, pa ceo chat protiv nas, jedva zive ostale axaxxa
Vladimir- bio je prostak, narkoman i pijanica axaxxa al ok je lik kasnije kad skontas...al ne moze on a da ne napise nesto bas prostacki,uvek jurio ribe po netu
Djole222 - ee secam se njega pisao slicno kao cane danas ono oTJe ...secam se da sam mislila da covek u reali ima govornu manu pa tako pise, dok mi neko na chatu nije objasnio da je to tako iz fore HAHAHAHAHAHHAH [zenskismeh.gif]
Goxyvolitotice- E ovaj sto je skupljao pare , bio neki humanitarac za neku devojcicu Bobu , mislim da je ostala bez brata...ko ce znati sta je istina bila tu
Devil- muvator....njega povezujem sa LaYom, valjda jer su se cesto zezali
Lutkica- axxaxaxaxaxxaxa prosto , prosto ali smjesno
HOCUNACHAT- hvalila se kako joj tata policajac i secam se kako pisala da se upoznala sa vladimirom, i da tada ih neko napao...
Smajlice - Crnookce-nikada se nismo posvadjale, uvek fino pisale, bile smo tu negdje godina...nestala od kada je mnogo lagala svog viertuelnog decka Transformersa......po toj prici se slobodno moze snimiti film....
Dona- da bih je isprovocirala lagala sam kako imama kera koji se zove kao ona, al znala me je ignorisati ahahaha
CHE GEVARA- Ovaj lazljivac na kubni, slagao da je 80-to godiste, a posle toga nekoliko mjeseci prica kako je bio ucesnik u ratu axaxaxaxa
Dokolica Cica- e s njom i che guevarom, ajmeee to je bila svadja ahaha , jadan che gevara se zaljubio u nju....
Cikkk- s njom uvjek fino, bile smo komsinice, kupile smo placeve na Marsu axaxa i od tada do dan danas smo prijateljice:)
Snech- slabo se sjecam...
MIMI- i nje isto slabije...
Tisina- pisala stihove po cetu , slicno kao i Rakel...al bila na forumu i napali je da stihovi nisu njeni...leleee
Corto- on je kasnije dosao , bio je ok za salu....
Jatega- ahahahahah gdje li je ovaj, sjecam se kako sam ga cackala , jednom je toliko poludio da je stalno pritiskao enter ,z nate ono kad spam cjeli cet....al bio je cesto ok, al zanimljivo kad se iznervira hihihi Mozda LaYa zna gde se krije...a sjecam se da pustao neku pjesmu Marushka
Daliborka- zena , smirena i normalna...retko normalna tada na cetu
Pilot- stariji covek
Atomic- bila nako fina
dbx- samo linkove pisao , lelee ni provokacijom ga naterat da progovori nesto
MARIMAR- ona isto pjesme pustala
natali-e pisala cesto sa empedoklom normalno, mogla je njegovu filozofiju citati ahahah
Beba- fina mnogo.sjecam se od kada otisla u nemacku da radi valjda kao medicinska sestra, javljala se kratko
zvezdas*- bio ok lik, i on nestao bez traga axaxa
Carobna- aa ona je bila mutna ali ok
nezgodna- uvjek fina
Amelina-pisala sa manetom,cerka mu bila ahahha
FGH- bio je ok , pisali o dogadjalima i zezanju preko fona kad smo bili klinvi
Transformers - na pocetku bio ok, dok kasnije ne skontas sa kim si se upustio u neku pricu...
KaramBA - bio je ok , mozda nekima i nije...

hahahahhahaa...Koje ste vi ludace, gde se setiste svih likova...hhehehehhe
al kad ste me podsetile i ja cu jedan dan dati svoje vidjenje istih..samo necu veceras na Badnje vece [zenskismeh.gif]
Je za neke bih morala upotrebiti mnogo gadne reci..a ne ide na danasnji dan

I TW..sta lupas...koga sam ja cackala... [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
Nisam ja cackala nikoga, samo ih mnogo nerviralo sto u sred pljuvacine, ja ispisem po 20 redova stihova..uz ono Boze oprosti im ne znaju sta rade [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Po nesto tebi i meni  |  Poslato: 11 Jan 2013, 16:02
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Slika

Daniela Maria

Poslednji put menjao *Twilight* dana 19 Okt 2013, 13:12, izmenjena 2 puta

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Po nesto tebi i meni  |  Poslato: 23 Jan 2013, 18:23