Novi imidž Katarine Živković Atraktivna pevačica je izabrana za zaštitno lice poznate domaće marke "MS Fashion"
Brojnu publiku privlači svojim glasom a bogami i stasom. Pevačica Katarina Živković odlučila se na promenu imidža pa je zato izabrala poznati domaći brend. Tako je Kaća postala novo zaštitno lice marke 'MS Fashion' kreatorke Marije Šabić.
Upravo u tim kreacijama Katarina će dočekati najluđu noć u godini, baš poput brojnih poznatih lica.
„Zvezda Granda“ otkriva da do sada nije bila u ozbiljnoj vezi i da još čeka pravog muškarca
Vatrena samo na sceni Netaknuta. Milica Pavlović (21) nikada nije imala seks. Pevačica je ovo nedavno otkrila prijateljima. Mlada „zvezda Granda“ već godinama radi na tome da postigne uspeh na estradi i momcima nije previše poklanjala pažnju.
- Milica je do sada imala samo jednu kraću vezu. To nije bilo ništa ozbiljno. Sa tim momkom nije išla dalje od poljupca. Tačnije, to je više bilo simpatisanje nego zaljubljenost. Nedavno je sve u društvu šokirala kada je priznala da nikada nije imala seksualni odnos - govori jedan od Miličinih prijatelja. Pevačica, koja deluje veoma seksi i vatreno na sceni, zapravo je povučena i stidljiva. Ono što pokazuje publici privatno nikada ne radi. Verovatno je i zbog te povučenosti izbegavala intimne odnose sa muškarcima.
Kada smo pozvali Milicu, ona je potvrdila naša saznanja.
- Tačno je da nikada nisam bila u ozbiljnoj vezi. Imala sam dečka, ali sa njim nije bilo ništa ozbiljno. Još uvek čekam pravog muškarca - rekla nam je Milica.
POKAZIVANJE GAĆICA JOJ NIJE BILO DOVOLJNO: PEVAČICA IH "NAULJILA" PREKO SVAKE MERE! (FOTO)
Sladila se plazmom i sokom iza scene, pa pokazala donji veš, ali to nije sve. Mira Mirković je uspela na još jedan način da privuče pažnju. Poznato je da estradne dame vole da istaknu sve što im je majka priroda dala. Mira je istakla svoje noge, "nauljila" ih i ukrasila šljokicama. Sijala je poput novogodišnje jelke, valjda u skladu s prilikom. Da li je ipak malo preterala?
Milena Ćeranić: Tajno ću se venčati. Napuštam Srbiju!
Pevačica Milena Ćeranić je najavila da će se udati daleko od očiju javnosti i odseliti iz Srbije.
Milena Ćeranić će se udati za crnogorskog košarkaša Vladimira Dašića. Ali tajno. Pevačica planira da izgovori sudbonosno „da“ svom dečku daleko od očiju srpske javnosti, a svoje planove otkrila je u intervjuu za magazin Helou.
- Venčaću se tajno - odgovorila je Milena na pitanje da li želi intimno venčanje ili veliku svadbu.
Pevačica je dodala da brak shvata veoma ozbiljno.
- Vrlo ozbiljno shvatam instituciju braka. U mom slučaju to će biti jednom i zauvek. Želim da imam mnogo dece.
Ćeranićka, koja se, započevši vezu sa crnogorskim košarkaškim reprezentativcem našla usred skandala jer je on u to vreme čekao dete s devojkom Marijom, nije želela da ga se odrekne. Borila se, a kako stvari stoje, u tome je i uspela. Zbog njega je spremna na sve, pa i da napusti Srbiju.
- Planirala sam da otvorim plesnu školu, ali ne znam kada će to biti jer uskoro napuštam Srbiju - rekla je Milena.
Milena i Dašić tek pre nekoliko meseci su priznali da se vole. Svoju vezu su učvrstili, kuju zajedničku budućnost, pa ne treba da čude ovakve njene izjave. Milena je na prstu desne ruke na kojem inače stoji burma istetovirala reč „čudo“, pa je vrlo moguće da se to čudo uskoro i dogodi.
ZVEZDA „GRANDA” Milica igrala sa dedom Vladimirom!
Jedna od zvezda „Granda” koja privlači najviše pažnje, Milica Pavlović, nastupila je u subotu uveče u rodnom Leskovcu pred više od 1.000 ljudi, a ono što je sve prijatno iznenadilo jeste to što je njenom nastupu prisustvovao njen deka Vladimir, koji joj je bio i najveća podrška tokom takmičenja u produkciji Saše Popovića.
Srećna zbog podrške: Milica Pavlović sa dekom On je igrao i pevao, a odlično se uklopio i u mlado društvo koje je te večeri bilo u većini u klubu.
- Veoma mi je drago što je moj deka uspeo da dođe na jedan moj nastup. Publika u Leskovcu je bila fenomenalna, a ja sam se osećala još bolje jer sam znala da je tu neko ko me voli i podržava. Deka je sve vreme bio veseo, a rekao mi je da se odlično proveo, nije mu čak ni smetalo što je nastup bio veoma kasno - izjavila je Milica za “Alo!”
Folk pevač primetno je oslabio u poslednje vreme Ako ovako nastavi, zvezdu „Granda“ Darka Lazića više neće pratiti uvrede na račun kilaže. Naime, ovaj mladi pevač za nekoliko meseci je doterao svoju liniju, a pevač se našalio kako je do toga došao.
– Oslabio sam zbog batina, našalio se Darko u emisiji „BN koktel“, aludirajući na nekoliko tuča tokom leta u kojima je on bio jedan od aktera.
Jedna od zvezda „Granda” koja privlači najviše pažnje, Milica Pavlović, nastupila je u subotu uveče u rodnom Leskovcu pred više od 1.000 ljudi, a ono što je sve prijatno iznenadilo jeste to što je njenom nastupu prisustvovao njen deka Vladimir, koji joj je bio i najveća podrška tokom takmičenja u produkciji Saše Popovića.
Srećna zbog podrške: Milica Pavlović sa dekom
On je igrao i pevao, a odlično se uklopio i u mlado društvo koje je te večeri bilo u većini u klubu. - Veoma mi je drago što je moj deka uspeo da dođe na jedan moj nastup. Publika u Leskovcu je bila fenomenalna, a ja sam se osećala još bolje jer sam znala da je tu neko ko me voli i podržava. Deka je sve vreme bio veseo, a rekao mi je da se odlično proveo, nije mu čak ni smetalo što je nastup bio veoma kasno - izjavila je Milica za “Alo!”
PREMIJERA: Kaća Živković predstavila novi spot (VIDEO) Mlada pevačica konačno završila ekranizaciju svog hita pod nazivom "Da mi je"
Pevačica Katarina Živković predstavila je sinoć svoj novi spot za pesmu “Da mi je”. Snimanje spota trajalo je dva meseca, a “Zvezda Granda” i nekadašnja pobednica rijalitija “Farma” je ranije za “Pulsonline” izjavila da je veoma uzbuđena i da se nada da će spot izazvati pozitivne reakcije.
Pevačica se u ovoj ekranizaciji svog hita pojavljuje u raznim modnim kreacijama i prostorijama.
Pogledajte spot za pesmu “Da mi je” Katarine Živković.
Stanković u kafani razmenjivao poljupce i vaćario se sa ćerkom Vesne Zmijanac, a posle flertovao na Fejsu sa drugom Nikolijom
Nikolija zavela plavog čuperka Milan Stanković ima novu devojku! Očevici koji su se zadesili u beogradskoj „Fensi kafani“ pre nekoliko dana za Kurir su otkrili da se dečko Rade Manojlović ljubio i vaćario s Nikolijom Jovanović, atraktivnom ćerkom Vesne Zmijanac!
- Nikolija i Milan su česti gosti u ovom popularnom lokalu, u kojem su se zajedno provodili kako na Vesninim nastupima tako i kad peva neko drugi. Moglo se i pre za njih reći da su drugari koji baš umeju dobro da se zabave u noćnom izlasku. Ali pre nekoliko večeri njih dvoje bili su toliko bliski da su naočigled svih prisutnih razmenjivali nežnosti i poljupce - otkriva izvor iz „Fensi kafane“.
Zanimljivo je da se Milan nije zaustavio na tome. On je ozbiljno flertovao na Fejsbuku s još jednom devojkom, koja se, gle slučaja, zove baš Nikolija. Ali se preziva na R. - Volim i ja tebe - napisala je Nikolija. - Znam, samo nisi znala kako da počneš - odgovorio je Milan. Izgleda da samo Rada ništa ne zna.
- Nedostaješ i ti meni - uzvratila mu je sagovornica. A onda joj je on poslao srce. Niki ga je podsetila: - Da, slobodna sam za kafu sutra! Stanković je, inače, ljubimac Vesne Zmijanac, od koje uči tehnike meditacije i sa kojom se intenzivno druži. Pozvali smo i Milana, i Nikoliju i Radu, ali niko nam nije odgovarao.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu