Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Cekajte tek ce Amerika (jao sto sam zlobna)
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
montoya je napisao: Grešnica je napisao: Upravo citam na netu, neke drzave su vec u 21.12.2012 i kazu da nema nista od smak sveta... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kao npr. Novi Zeland..a za neki sat i Australia ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Da, bas to... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Gle kad mi odahnemo a 22-og nas spiči ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Andjeo sa greskom je napisao: Gle kad mi odahnemo a 22-og nas spiči ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne lupetaj,nema toga,uzivaj u zivoticu ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
SHE je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Gle kad mi odahnemo a 22-og nas spiči ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne lupetaj,nema toga,uzivaj u zivoticu ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Ma ne verujem ja al znas kad ceo dan na vestima,u novinama i podsvesno pocnes da verujes u to....
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: SHE je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Gle kad mi odahnemo a 22-og nas spiči ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne lupetaj,nema toga,uzivaj u zivoticu ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Ma ne verujem ja al znas kad ceo dan na vestima,u novinama i podsvesno pocnes da verujes u to.... znam...podsvesno pocni da mislis na ![[ljubljub.gif] [ljubljub.gif]](./images/smilies/ljubljub.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
SHE je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: SHE je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Gle kad mi odahnemo a 22-og nas spiči ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne lupetaj,nema toga,uzivaj u zivoticu ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Ma ne verujem ja al znas kad ceo dan na vestima,u novinama i podsvesno pocnes da verujes u to.... znam...podsvesno pocni da mislis na ![[ljubljub.gif] [ljubljub.gif]](./images/smilies/ljubljub.gif) ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
eto vidis,aj sad idemo na veselije teme ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
prpaaa aaa.. ahahaaaaaaaa..pa ovo ce biti vec deseti smak u zadnjih par godina