upravo čitam komentare na mogući smak sveta...-bolje bi bilo reci smak amerike posto oni vode tu kampanju, pa posto ga toliko vole onda neka nestanu onda bi u ostalom svetu bila euforija, nego ti isti amerikanci da mozda ne planiraju da naprave neki mini smak u nekom drugom delu normalno vestackim putem, sta znas ti jevreji koji sebe zovu vladarima sveta na sve su spremni
-Kada Smak Sveta dodje do Srbije, On ce reci:"Ovde sam vec bio".
-Dace Bog pa de se u subotu svi slatko nasmejemo!
-Najveca budalastina u 21veku
-Jebiga tada ustajem za skolu i nastavnica je rekla ako ne donesemo sveske da oceni dobijamo 1 u dnevnik
-skretanje paznje sa gorucih problema,krize,propaganda,lazi,prevare koju cine da nas slude da ne vidimo da nas kradu,izrabljuju,u robove pretvaraju.zabava za dokone...
-Jao ja ustajem tek u devet jbg...Ali nema veze, mama ce mi preneti sta je smak uradio dok sam ja spavala, super. Mislim breee:"Mnogi Srbi ce smak sveta prespavati ali ce ih neko u toku dana obavestiti sta je uradio!" Hellooooooo!!!
-Najgore sto je smak sveta davno poceo pogotov bosna srbina i balkan pa kuce veci smak nema posla nema para plata al najvise bi volila da bogatase one sto bas preteruju sta snadje narod za hleb nema oni bunkere pod zemljom sa bazenima prave uzas narode za nepovdrovat
-owo je cista glupost.... ma kakav smak sveta bre!!!
..................itd