ako citamo danas sve ono sto nam mediji i zdravstvene organizacije serviraju kroz iste te medije, onda sam porocna do zla

pusim...a trudim sa da smanjim, pa sam sportski i fizicki aktivna pa puno voca jedem kao trazim ispriku za taj porok he he
pijem pivo, vince; pelinkovac i domace rakije..a trudom se da zalijem vodom kako bih izbjegla mamurluke i kao voda ispire sve...he he
izlazim, trosim pare na gluposti najcesce, hocu i cudnovati biljku koja izgledom i okusom asocira na marihuanu da zapalim...dobro se osjecam
uzivam u sminkanju ...kazu da je i to porocno, puno nekih kemija i ostalih inih zaebancija
ovisnik sam o netu...kad ga nema gledam neke vec odgledane filmove kao sto je 'Kad porastem bicu kengur'
teretane i znojenje...bakterije; bakcili, pretjerivanje...porok porok ako niste znali
ovisna sam o kupanju...u zemji gdje sam trenutno i to je porok, jbg trosim puno vode valjda
mirisi su mi opsesija....porok, nego sta...nemate ni pojma kakav
nakit, tj bizuterija i kupovanje iste, kao i salovi i detalji....strasno....moram na odvikavanje
porok su mi cokolade u danima pms-a ... treba ispred mene sve sklanjati, porocno tamanim sve ispred sebe
itd
itd
itd
itd
smak svijeta...
i kazu odreci se necega...ne pada mi na pamet
uzivam u svakom svom poroku