Autoru |
Poruka |
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
LaYa je napisao: Deda Mraz je napisao: Вучица je napisao: ммм даклеМ и обећато морем да очекивам их бре МраЗкаст мислиш сам каПацитет м ![[flirten.gif] [flirten.gif]](./images/smilies/flirten.gif) Aham obećato ... ako nas prevari neki lep dan Ada ne bi bila loša ideja za neki čajić/kafu ... p.s. bRez Laye da mi ne izlaziš na oči ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) evo...i ovaj me vole Nikita,dobro izgleda rolat,cek da zavirim od cega je Rolat ko od pudinga (neki skrob, želatin jeste) nekog da je ... u kalupu od srneća ledja izliven ...
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Сјају хааааај два одрасла чоЈка могу ал ти и ја еее виш тој баш и немере чим ти оћеш керамику поправљаш ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jao kako je on pameta.. a u sredini jaje,a okolo povrce i majonez...
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

|
LaYa je napisao: jao kako je on pameta.. a u sredini jaje,a okolo povrce i majonez... pa pomalo Više je bilo pitanje nego konstatacija i jas majonez ne vidim ...
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Urijel je napisao: Nikita je napisao: ovo cu za bozic da pravim ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Za to će ti trebati jaje od metera  pazite si na zucku..od tolika jajca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Deda Mraz je napisao: LaYa je napisao: jao kako je on pameta.. a u sredini jaje,a okolo povrce i majonez... pa pomalo Više je bilo pitanje nego konstatacija i jas majonez ne vidim ... uvek je u takvim rolatima majoney,mora nesto da bude kremasto a i nesto da to sjedini sa zelatinom
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Urijel je napisao: Nikita je napisao: ovo cu za bozic da pravim ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Za to će ti trebati jaje od metera  ahahahahahah ma mozda i ne bude Bozic ...cek kokice prvo da smandrljam .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
LaYa je napisao: jao kako je on pameta.. a u sredini jaje,a okolo povrce i majonez... ma kazi da ne izgleda dobro ? ju ju ju vec sam pocela da balavim ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Deda Mraz je napisao: LaYa je napisao: jao kako je on pameta.. a u sredini jaje,a okolo povrce i majonez... pa pomalo Više je bilo pitanje nego konstatacija i jas majonez ne vidim ... uvek je u takvim rolatima majoney,mora nesto da bude kremasto a i nesto da to sjedini sa zelatinom Fala na informaciji ne sretah se sa tim ... ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) a super izgleda Niki ...
|
|
|
|
|
|