|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
TEMA:STRAST
PREDLOG BROJ 1
Najveće zadovoljstvo nije u seksu, već u strasti. Kada je strast velika, seks dolazi da bi dovršio ples, ali on nikad nije bitan. Paulo Koeljo
PREDLOG BROJ 2
Strasti su mane ili vrline, ali pojačane. Gete
PREDLOG BROJ 3 “Ispričaj pčeli da je strast rđava onda kad je vidiš da se približava cvijetu da ga opraši. Tada pripazi da te i cvijet ne ugrize.”
PREDLOG BROJ 4
“Strast je uvijek patnja, čak i kad je zadovoljena.” Marie von Ebner-Eschenbach
PREDLOG BROJ 5
U srcu koje istinski ljubi ili ljubomora ubija ljubav, ili ljubav ubija ljubomoru. Sasvim suprotno biva sa strašću. (Dostojevski)
PREDLOG BROJ 6 de Balzac: "Ljubav je jedna strast koja ne priznaje ni prošlost ni budućnost."
PREDLOG BROJ 7
Ko nastoji zadovoljiti sve svoje strasti, taj gasi vatru slamom. Konfucije
PREDLOG BROJ 8
Ko nosi u sebi veliku, istinsku strast, taj je nesrećan i mučen više nego stotina drugih ljudi zajedno, ali je pošteđen od mnogih sitnih briga i nedaća koje muče većinu ostalih ljudi celog veka i svakog dana pomalo. Andrić  Pobedio je predlog koji je poslao nero. Pobednik zadaje novu temu. Predloge saljete Passion na pp do nedelje 20h Hvala.
|
|
nero
|
|

sanjam ciklamu
Pridružio se: 17 Maj 2012, 02:39 Postovi: 2232
|
...hvala, svima želim pune džepove nove teme - NOVAC, srećno..
_________________ Na grešnicama se uči.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
poslala
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
sent ![[pueschael.gif] [pueschael.gif]](./images/smilies/pueschael.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
PREDLOG BROJ 1
Novac ne znači ništa. Ali mnogo novca… e to je već nešto drugo. – Džordž Bernard Šo
PREDLOG BROJ 2
“Kad bi sav novac koji se odvaja za siromašne do njih i došao, siromaštva ne bi ni bilo.” George Jean Nathan
PREDLOG BROJ 3
Oni koji govore da pomocu novca mogu sve dobiti, u stanju su za novac sve uciniti! - Bendžamin Franklin.
PREDLOG BROJ 4
“Novci su poput gostiju: dođu i prođu.” ~ Madagaskarska poslovica
PREDLOG BROJ 5 Novac je krupna stvar koja ljude čini sitnim.”
William Shakespeare
PREDLOG BROJ 6 Bernard Shaw "Pohlepa za novcem je izvor svega zla.
PREDLOG BROJ 7
S novcem si zmaj, bez novca crv. Bolje je da ti zavide, nego da te sažaljevaju. Herodot
PREDLOG BROJ 8
“Želite li znati šta Bog misli o novcu, pogledajte ljude kojima ga je dao.” – Dorothy Parker PREDLOG BROJ 9
“Novcem možeš kupiti najboljeg psa, ali jedino ljubav ga može naterati da maše repom” - Ričard Fridman, američki psihijatar. Hvala svima koji su poslali predloge. Glasa se do utorka 20 h. Daje se 3,2,1 poena. Mogu glasati i oni kojinisu poslali predloge
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|