Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Вучица je napisao: [zenskismeh.gif] ццц их бре ЛејКо ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ma kud lazem bre ? Sad su me vratili iz gerontoloskog , kazu kvarim im prosek .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Nikita je napisao: Вучица je napisao: [zenskismeh.gif] ццц их бре ЛејКо ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ma kud lazem bre ? Sad su me vratili iz gerontoloskog , kazu kvarim im prosek .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa da,nemas vestacki kuk Jbg
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
eeeeeeee meni netalo tebe chat ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
ma strecate me majke mi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ако вас разумем овога ми ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
pa ja iz kafane na chat a onoooooooooo nema ....srce me izdalo u trenu a posle vidim prebacena tema u pricaonicu ahahahahahahahah
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Vule znaš šta se dešava kad se sretnu lud i zbunjen ... sreća pa gi ovde nema ludih ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ... ljubi vas deka sve ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) ... odok još malo da raduckam ... pa se gledamo ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
a gde se gledamo , cek da uzmem djozle ....brez njih ne vidim .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
пази МраЗко очекујем да скухаш едан чајић и да се гледамо с камеру во но и то нарафски да биднеш ки на слиКи уписаТ ја вечма спремљета ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|
|
|
|