Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 07:12

Autoru Poruka
Tesa
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 16 Dec 2012, 10:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55

Premijer liga: Zaigrao i Vidić

Nemanja zamenio Ferdinanda u 68. minutu pri rezultatu od 3:0 za Mančester protiv Sanderlenda. Žigić dao gol

Slika

ZAIGRAO je i Nemanja Vidić. Kapiten Mančester junajteda je posle gotovo tri meseca pauze zbog operacije meniskusa ponovo bio na terenu, ali ne od početka susreta sa Sanderlendom već od 68. minuta. Ipak je menadžer ser Aleks Ferguson procenio da je Nemanji previše da počne meč, jer ih je odigrao svega pet na startu sezone, pa ga je uveo da oseti igru kad je njegov tim već vodio sa 3:0 i imao tri boda u džepu. Na Vidiću se videlo da je malo izgubio rutinu, ali se dosta dobro kretao. Junajted je slomio otpor gostiju u prvih 20 minuta preko Van Persija i Kleverlija, a zatim odigrao koliko je bilo potrebno.

Mančester siti se brzo oporavio od šokantnog poraza u gradskom derbiju i sa 3:1 slavio u Njukaslu koji je u velikoj krizi i kome je počelo i da gori pod nogama. Aguero je brzo "otvorio" domaćina, a brojne prilike u sigurnije vođstvo pretvorio je Havi Garsija posle kornera Kolarova (ušao u 37. minutu). Matija Nastasić (igrao 90 minuta) i Kolo Ture malo su zaspali kad je Demba Ba vratio neizvesnost, ali su "građani" preko Jaja Turea brzo postavili stvari na svoje mesto. Belgijanac Kristijan Benteke bukvalno je sam demolirao Liverpul na "Enfildu" sa dva gola i asistencijom.

Rezultati 17. kola: Njukasl - Mančester s. 1:3 (Demba Ba 51 - Aguero 10, Havi Garsija 39, Jaja Ture 78), Liverpul - Aston Vila 1:3 (Džerard 87 - Benteke 29, 51, Vajman 40), Mančester j. - Sanderlend 3:1 (Van Persi 16, Kleverli 19, Runi 59 - Kembel 72), Norič - Vigan 2:1 (Pilkington 15, Holehan 64 - Maloni 51), KPR - Fulam 2:1 (Tarabt 52, 68 - Petrić 88), Stouk - Everton 1:1 (Džons 52 - Šoukros 39 a.g.). Danas: Totenhem - Svonsi (14.30), VBA - Vest Hem (17.00). Ponedeljak: Reding - Arsenal (21.00). Odloženo: Čelsi - Sautempton.

GOL ŽIGIĆA
BIRMINGEM nije uspeo da pobedi Kristal palas, ali je Nikola Žigić postigao gol. Gosti su vodili sa 2:0 kad je naš iskusni golgeter u 66. minutu smanjio na 1:2, da bi Diop izjednačio pred kraj.

Novosti

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 16 Dec 2012, 17:38
Korisnikov avatar
rang
rang

Korintijans savladao Čelsi i postao prvak sveta

Rafa Benitez nije uspeo sa svojim timom da osvoji klupski krov sveta, jer je u finalu u Jokohami poražen od brazilskog Korintijansa sa 1:0

Brazilski Korintijans osvojio je titulu prvaka sveta, pošto je danas u finalu u Jokohami savladao engleski Čelsi sa 1:0 (0:0). Ovo je druga titula svetskog šampiona brazilskog kluba, koji je prekinuo seriju od četiri prethodne pobede evropskih klubova u finalima klupskih Mundijala.

Pobednički gol za klub iz Sao Paula postigao je glavom Paulo Gerero u 69. minutu, posle jedne brzopotezne akcije svojih saigrača. Čelsi je u 84. minutu propustio stopostotnu šansu za izjednačenjje, kada je Fernando Tores, koji se našao sam oči u oči sa golmanom Korintijansa, tukao pravo u njegove ruke.

Novosti

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 16 Dec 2012, 17:40
Korisnikov avatar
rang
rang

Lampard: Svi smo jako razočarani

Fudbaler Čelsija Frenk Lampard izjavio je da je jako razočaran posle poraza od Korintijansa sa 1:0 u finalu Svetskog klupskog prvenstva u Jokohami.

Slika

I pored činjenice da je Čelsi važio za favorite u ovom meču, Paolo Gerero je sjajnom reakcijom postigao jedini gol na meču u 69. minutu i doneo veliku radost brazilskim navijačima, kojih je bilo oko 20.000 na stadionu.

“Svi smo bili svesni toga da će utakmica biti teška, zato što igramo sa jakim i dobrim protivnikom. Svi brazilski klubovi su odlično organizovani”, rekao je Lampard za BBC.

34-godišnji Lampard je na meču bio kapiten, s obzirom da je Džon Teri bio na klupi za rezerve zbog povrede koju je zaradio još u Premijer ligi.

“Svi smo jako razočarani. Došli smo u Japan da uzmemo trofej, a to se ipak nije desilo”, zaključio je legendarni fudbaler ‘Plavaca’.

Čelsi se vraća u Englesku, i već u sredu igra meč Liga kupa sa Lidsom na “Eland Roudu” u 20.45.

B92

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 16 Dec 2012, 17:42
Korisnikov avatar
rang
rang

Benites: Nismo iskoristili šanse

Menadžer Čelsija Rafa Benites izjavio je nakon poraza od Korintijansa sa 1:0 u finalu Svetskog klupskog prvenstva da su promašene prilike skupo koštale ekipu.

Slika

Finale je igrano pred prepunim stadionom u Jokohami, a strelac jedinog gola bio je Paolo Gerero u 69. minutu, posle odlične reakcije glavom u petercu Čelsija.

Kejhil, Tores, Mata, Azar i Mozes nisu uspeli da realizuju prilike, dok je Paolo Gerero terorisao odbranu još uvek aktuelnog šampiona Evrope, i postigao gol koji je odlučio pobednika.

Kako bi poraz bio još teži, Kejhil je u 89. minutu dobio direktan crveni karton posle starta na Emersonu Šeiku.

"Bila je to situacija u kojoj su se dva igrača borila za loptu, iskeno, u prvom momentu nisam video start, ali sam kasnije pogledao usporeni snimak, i mislim da je start bio za crveni karton, ali on nije bio ključan u porazu", rekao je Benites.

Iskusni španski stručnjak dodao je da je Korintijans bio sjajan, da je igrao agresivno od samog starta utakmice, i da su iskoristili nesmotrenost odbrambenih igrača 'Plavaca'.

"Stvarno su bili odlični. Napali su nas od samog starta meča, trudili se da postignu gol i uspeli u tome u 69. minutu. Kasnije su iskusno držali loptu u svom posedu i nisu nam dozvolili da se vratim u meč. Mi smo imali dosta dobrih prilika koje nismo iskoristili, što nas je na kraju koštalo trofeja. Nismo iznenađeni načinom na koji je Korintijans igrao, jer smo pratili njihove prethodne utakmice. Za njih ovo takmičenje je veoma važno, što se i videlo na kraju susreta", objasnio je Španac.

52-godišnji trener je rekao i da su njegovi igrači dobro igrali, ali da pojedini nisu dorasli zadatku i da nisu dovoljno dobro pripremljeni za ovako bitne mečeve.

"U ovako bitnoj utakmici imali smo četiri stopostotne prilike, što se ne viđa često u finalnim utakmicama, i to je svakako dobra stvar. Za pojedine igrače ovo takmičenje će biti dobro iskustvo za neke buduće utakmice, znaće kako da igraju protiv jakih južnoameričkih timova, i doživeli su drugačiju atmosferu od one na koju su navikli u Engleskoj."

Benites se osvrnuo i na igru Fernanda Toresa, koji nije iskoristio nekoliko dobrih prilika, ali i onu iz 85. minuta, kada se našao sam ispred golmana Kasija na pet metara od gola, ali je šutirao direktno u golmana brazilske ekipe.

"Fernando je imao nekoliko sjajnih prilika i poništen gol, ali ih nije iskoristio, iako svi znamo da se u finalima neiskorišćene prilike kažnjavaju. Ipak, primetno je da je osvojio veliki broj duela, da je tokom cele utakmice bio opasan, i da će u budućnosti biti još bolji", poručio je bivši menadžer Liverpula, koji je sa 'El Njinjom' sarađivao i na "Enfildu", kada je napadač bio u najboljoj formi svoje karijere.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu sa Monterejom, i pokazali kvalitetan fudbal u finalu. Napredujemo iz nedelje u nedelju, i samo moramo da uđemo u seriju pobeda i biće mnogo lakše", zaključio je Benites.

Nešto ranije Monterej je slavio sa 2:0 u utakmici za treće mesto sa Al Ahlijem, koji je takođe igran u Jokohami.

B92

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 16 Dec 2012, 23:00
Korisnikov avatar
rang
rang

Primera: Real sve dalje od titule

Fudbaleri Reala iz Madrida napravili su još jedan kiks remijem sa Espanjolom 2:2 i tako omogućili Barseloni da se eventualnom pobedom odlepi na +13.

Slika

Prvoplasirana Barselona od 21 čas, u derbiju 16. kola, na svom 'Kamp Nou' dečekuje drugoplasirani Atletiko iz Madrida.

Gosti su poveli golom Serhija Garsije u 31. minutu, ali je Kristijano Ronaldo u poslednjem minutu prvog dela doneo izjednačenje. Koentrao je u 48. doveo Real u vođstvo, i činilo se da ide ka pobedi, ali Albin u 88. minutu doneo veliku radost gostima.

Real je od samog starta krenuo ofanzivno, ali nije uspeo da realizuje brojne šanse. Da bi gosti posle školske kontre u 31. minutu došli u prednost. Verdu je odlično pronašao Serhija Garsiju koji iskosa sa desne strane preciznim šutem vara Kasiljasa. Krenuli su 'kraljevici' još ofanzivnije posle gola gostiju, da bi Kristijano Ronaldo svojim 100. golom za Real, od kada je na klupi Žoze Murinjo, posle asistenije Kedire, postavio rezultat kojim se otišlo na odmor.

U drugom delu igre nije se dugo čekalo na gol. Već posle tri minuta igre Ronaldo je odlično prošao po desnoj strani, odlično centrirao usamljenom Koentrau na drugoj stativi koji bez većih problema dovodi Real u vođstvo. Nastavili su domaći sa atacima, želeći da što pre reše pitanje pobednika, ali su isto kao i pri rezultatu 0:0 bili nedovoljno koncentrisani.

Kada se činilo da će Madriđani upisati tri boda, Albin se usled velike gužve posle kornera odlično snašao i sa dva metra savladao nemoćnog Kasiljasa. Imali su domaći još nekolicinu šuteva u preostalom vremenu, ali nisu uspeli da dođu do tri boda.

U ranije odigranim mečevima gosti su minimalnim rezultatom stigli do tri boda, dok su u subotu pobede ostarili Atletik iz Bilbaa i Malaga.

16. kola zatvaraju Barselona i Atletiko iz Madrida, taj meč je na programu od 21 čas u Barseloni.

B92

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 16 Dec 2012, 23:02
Korisnikov avatar
rang
rang

Pobeda Galate u derbiju Turske

Fudbaleri Galatasaraja savladali su u derbiju turske Fenerbahče sa 2:1(2:1), u 16. koli nacionalnog šampionata.

Slika

aktuelni šampion je ovom pobedom pobegao večitom rivalu na pet bodova prednosti,

Na prepunoj "Turk Telekom Areni" domaći su poveli posle deset minuta igre autogolom Irteguna. Uspeli su gosti da se vrate u meč. Izjednačujući gol postigao je Kaldirim u 23. minutu. Novo vođstvo, i ispostaviće se konačan rezultat, postavlja Inan golom u 36. minut. Miloš Krasić igrao je od 69. minuta za goste.

B92

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 17 Dec 2012, 09:11
Korisnikov avatar
rang
rang

Nastasić: Još sam daleko od zvezde

Ne zanosim se, ispred mene su godine rada i napredovanja. U Engleskoj se od svakoga očekuje mnogo. Lošu energiju nikada nisam osetio, kaže igrač Sitija

Slika

METEORSKI uzlet karijere kakav Srbija odavno nije videla. Za samo 365 dana 2012. godine Matija Nastasić, sa svojih 19 leta, postao je nezamenljivi član prve postave Fiorentine, ugnezdio se u prvih 11 naše reprezentacije, a sve to krunisao 20 miliona evra vrednim transferom u Mančester siti, gde se opet ekspresno izborio za mesto u prvoj postavi šampiona Engleske!

Debitovao je na „Santjago Bernabeuu“, svojevrsnom „ocu“ svih stadiona, zaustavljajući Kristijana Ronalda u driblinzima u Ligi šampiona. Nedavno je vodio bitke sa gradskim rivalima iz Mančester junajteda, a bez obzira na to što je njegov tim nesrećno izgubio meč u 90. minutu, to nije smetalo navijačima Sitija da Matiju Nastasića izaberu za najboljeg igrača meseca novembra. A, kakvi li su samo asovi u ekipi oko njega, od Karlosa Teveza, Kuna Aguera, Jaje Turea, do Edina Džeka, Vensana Kompanija...

Nema nikakve dileme, karijera srpskog „vunderkinda“, mada je možda već nepristojno i nedovoljno tako ga nazivati, ide u visine brzinom zvuka i o njemu će se u narednim godinama tek pričati na svim meridijanima.

* Jeste li se iznenadili izborom navijača da vi budete „igrač novembra“ u dresu Sitija?

VIDEO SAM SE SA VIDIĆEM
* „MOJ idol je Nemanja Vidić“, rekao je Matija Nastasić kada je potpisao ugovor sa - Partizanom. Želja da se upozna sa uzorom nedavno mu se ispunila. - Videli smo se nekoliko puta, popričali. Nemanja može mnogo da mi pomogne, šest godina je u Engleskoj. Najviše mi je dao saveta oko što bržeg prilagođavanja na igru u Premijer ligi, jer taj period svi moraju da prođu. Ja jesam dosta mlađi došao na Ostrvo u odnosu na njega, ali adaptaciju ne mogu da preskočim, pa smo najviše razgovarali o tome - otkriva Nastasić.
- Iznenadio sam se, ali mi godi to priznanje. Pa, pre šest meseci kada sam došao u Mančester siti ljudi maltene nisu ni znali ko sam ja. Jesam igrao jednu sezonu u Seriji A i bio sve bolji, međutim, navijači su ovde navikli da gledaju sve same zvezde u ekipi i bili su iznenađeni kada je došao tako mlad fudbaler. Ipak, iz utakmice u utakmicu sam igrao sve bolje, podržavali su me, prihvatili me, pa je kao kruna svega toga došlo priznanje za najboljeg igrača meseca.

* Da li je bilo onda straha, treme, pritiska, kada ste stigli u Siti za tako veliki novac, a kažete da ste za navijače bili nepoznati?

- Nije bilo svejedno, jer u Engleskoj kada dovedete igrača za toliki novac, od njega očekujete da odmah može da igra, da se pokaže na terenu, nema mnogo vremena za čekanje, za prilagođavanje. Srećom, nije mi bilo potrebno mnogo vremena da se „osvestim“, već posle nekoliko dana sam bio spreman za sve izazove, trener Manćini mi je u startu pokazao da i te kako računa na mene. Uostalom, debitovao sam protiv Real Madrida na „Santjago Bernabeuu“, što nije moglo lepše i izazovnije da bude.

* Možda Leskotu, Kolo Tureu i ostalim defanzivcima Sitija nije bilo prijatno što gube mesto u timu od tinejdžera?

- Nikad ni trunku loše energije prema meni nisam osetio. Svi su ovde fokusirani samo na uspeh tima, nema podela na mlade i stare, na zvezde i ostale, novajlije i starosedeoce. Naprotiv, od prvog dana sam osećao sam podršku, doživljavali su me kao sebi ravnog. Nikad nisam osetio kod njih neku sumnju da li mogu, da li sam spreman da odgovorim svim zadacima u tako velikom klubu. Verujem da sam pokazao da je to bilo sa razlogom.

* Koliko je bilo teško tako u hodu privići se na drugačiji stil igre, na realno jaču ligu, englesku, u odnosu na Kalčo?

- Uhvatio sam „konce“ posle pet-šest treninga. Postoji značajna razlika između dve lige, jer dok se u Italiji najviše toga bazira na taktici, na defanzivnom postavljanju, u Engleskoj se igra znatno brže, agresivnije i fizički je dosta zahtevnije. Mislim da sam uspeo relativno brzo da se adaptiram.
ZNAM ZA PRIČE U SRBIJI
* ISTISNULI ste iz prve postave reprezentacije Nevena Subotića, nisu svi u Srbiji oduševljeni tim potezom selektora.
- Znam da kruže razne priče, da ne podržavaju svi tu odluku, ali ja tu ne mogu ništa. Od prvog dana kada sam došao u reprezentaciju, kada se nije znalo ko će da igra, rekao sam da imamo strahovitu konkurenciju među štoperima, verovatno najjaču u celom timu i da će selektor odlučivati ko zaslužuje mesto u prvih 11. Njegov je izbor da za sada tu budem ja, međutim, ne zanosim se da je to „zauvek“, već lako može da se desi da neko drugi počne već u Zagrebu. Biće kako Mihajlović kaže, kao i do sada - miran je Nastasić.
* Sve to u samo godinu dana. Od prvih 11 Fiorentine, preko reprezentacije, do prve postave Sitija. Je li moglo bolje?

- Nekad i sam sebe pitam kako se sve tako brzo izdešavalo, nisam ni deo svega toga očekivao. Razmišljao sam pre godinu dana kako da se ustalim u prvom timu Fiorentine, a sada svodim bilans igranja u Ligi šampiona, vrtim film iz gradskog derbija u Mančesteru i osvrćem se za utakmicama reprezentacije u kvalifikacijama. Najvažnije je posle svega ostati normalan, biti čvrsto na zemlji, pa mislim da u tome uspevam, da se nisam ni za trunku promenio. Ipak su godine karijere ispred mene i veliki prostor za napredak, da godine koje slede budu još bolje.

* Klupski bilans ove jeseni je, ipak, ispod očekivanja. Na tabeli zaostajete za Junajtedom, ispali ste iz Lige šampiona.

- Eliminacija iz Lige šampiona je veliki kiks, čak se nismo plasirali ni u Ligu Evrope. Niko to nije očekivao. U prvim kolima smo izgubili bodove na našem terenu, a u takvom takmičenju je to jako teško kasnije nadoknaditi. U engleskom šampionatu smo imali dosta veoma dobrih utakmica, mislim da igramo odlično, ali nam se desio nesrećan poraz protiv Mančester junajteda koji nas je sve pogodio. Pobegli su nam na šest bodova razlike, međutim, daleko od toga da je pitanje prvaka rešeno. Setite se kako je Siti prošle sezone imao veliku prednost, pa na kraju u poslednjem minutu stigao do titule.

* Za Siti to nije nedostižna prednost, ali šta ćemo sa „minusom“ reprezentacije Srbije na tabeli kvalifikacija za SP? Može li to da se nadoknadi, počev od Zagreba na proleće?

- Ako vam kažem da je i Kompani, kapiten Mančester sitija i Belgije, iznenađen što nemamo više bodova, onda vam je sve jasno. Priznao mi je da smo ih u Beogradu žestoko nadigrali u prvih pola sata, njegove su reči - „nismo znali gde se nalazimo“. Umesto nas, oni su prvi postigli gol i od tog momenta se sve okrenulo naglavačke po nas. Misli Kompani da je još sve otvoreno u trci za Brazil, a mislim i ja. Počeo sam polako da razmišljam o utakmici sa Hrvatskom, jasno je svima da to nije meč kao svaki drugi. Njima prepuštamo ulogu favorita, iako sam ubeđen da možemo da odnesemo bodove iz Zagreba.
PRATIM I DALjE PARTIZAN
* SVAKI navijač Partizana bi vas danas verovatno isto pitao: zar je moralo tako brzo da se ode iz Humske 1?
- Kada sam potpisivao ugovor sa Partizanom planovi o karijeri su mi bili potpuno drugačiji, nisam ni pomišljao na tako brz odlazak. Ipak, sve je otišlo drugim tokom i da budem iskren, ne mogu da se žalim, sa 19 godina sam preko Italije stigao do Engleske. Ali krivo mi je što nisam makar šest meseci igrao za crno-bele, da ostavim bar neki trag u klubu koji volim, čije igre i rezultate i dalje pratim neprestano. Siguran sam da će Partizan osvojiti šestu uzastopnu titulu, biće na proleće veća bodovna prednost od ovih šest na polusezoni - kaže Nastasić.

LIČNA KARTA
IME i prezime: Matija Nastasić
Datum rođenja: 28. 3. 1993.
Mesto rođenja: Valjevo
Visina/težina: 187 cm/78 kg
Mesto u timu: štoper
Klubovi: Partizan, Teleoptik (2010/11), Fiorentina, Italija (2011/12), Mančester siti, Engleska (2012-).
Reprezentacija: 6 utakmica

Novosti

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 17 Dec 2012, 09:13
Korisnikov avatar
rang
rang

Butorović: Hoćemo finale Kupa u Beogradu

Naš stav je da se finale igra u Beogradu, kako bi sve četiri ekipe unapred imale ravnopravan tretman i smatramo da je to fer i korektno, kaže predsednik Vojvodine

Slika

PROMET koji u fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ očekuju tokom predstojećeg prelaznog roka trebalo bi da doprinese da novosadski superligaš na proleće nastupi sa jačim timom od jesenjeg, koji je zauzeo četvrtu poziciju na tabeli, ali se i plasirao u završnicu najmasovnijeg takmičenja.

Novosađani se upravo rukovode činjenicom da im je pehar pobednika Kupa Srbije, koji u gotovo stogodišnjoj istoriji kluba nemaju u svojim vitrinama, prioritet ove sezone.

- Nije tajna, taj pehar nam je najveća želja - kaže Ratko Butorović, predsednik Vojvodine. - Naš stav je da se finale igra u Beogradu, kako bi sve četiri ekipe unapred imale ravnopravan tretman i smatramo da je to fer i korektno. Naravno da želimo da budemo akteri, ali najpre moramo voditi računa o utakmicama sa OFK Beogradom s kojima nam predstoji dvomeč.

Najveće pojačanje Novosađana letos, ispostavilo se, bio je povratak Saše Kataija, koji je i pored problema s povredama dokazao da je reč o sjajnom napadaču. Vojvodina želi da ga zadrži na pozajmici od Olimpijakosa do kraja sezone i po svemu sudeći to pitanje će rešiti u svoju korist, ali predstoji im dodatni posao da se potraže nova pojačanja.

- Planiramo mnogo toga. Namera je da budemo jači i bolji nego jesenas. Međutim, za sada je rano govoriti o pojačanjima jer ništa konkretno nije učinjeno po tom pitanju. Imamo želje i planove, stav stručnog štaba je da se pojačamo u svakoj liniji tima, ali relevantnije informacije možemo saopštiti tek posle Nove godine - objašnjava Butorović.

Novosti

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 18 Dec 2012, 09:06
Korisnikov avatar
rang
rang

Odobrena sredstva za kompletnu rekonstrukciju „Čaira“

Niški stadion biće rekonstruisan do kraja jer je republičkim budžetom za 2013. godinu predviđeno da 250 miliona dinara bude uloženo za kompletno rušenje i izgradnju "zapadnog" sektora

Slika

NIŠKI stadion "Čair" biće rekonstruisan do kraja jer je republičkim budžetom za 2013. godinu predviđeno da 250 miliona dinara bude uloženo za kompletno rušenje i izgradnju "zapadnog" sektora "Reala sa Nišave".

Grad će prvo raspisati tender za rušenje i izgradnju tribine koja će imati kapacitet od 9.500 mesta. Gradonačelnik Niša Zoran Perišić rekao je da projektna dokumentacija ovog posla još uvek nije izrađena i da se ništa drugo neće preduzimati dok ti papiri ne budu "sređeni".

Perišić je još ranije rekao da je rok za završetak južne, severne i istočne tribine 28. decembar. Rekonstrukcija tri pomenuta sektora stadiona počela je krajem marta 2011. godine.

Novosti

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 18 Dec 2012, 09:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Katić: Žaliću se UEFA, u pitanju je moja egzistencija!

Posle konsutacija s advokatom odlučio sam da se žalim. Moje ponašanje ne zaslužuje kaznu koja mi onemogućava da dve i po godine hranim porodicu – kaže pomoćni trener mlade reprezentacije Srbije

Slika

POMOĆNI trener Crvene zvezde i mlade reprezentacije Predrag Katić žaliće se na kaznu UEFA za incidenat u Kruševcu, koja ga udaljava iz fudbala na dve godine plus šest meseci uslovno.

Asistent Aleksandra Jankovića u nacionalnoj selekciji i na „Marakani“ kažnjen je od čelne kuće evropskog fudbala zbog „učestvovanja“ u incidentima posle poslednjeg sudijskog zvižduka revanš meča za odlazak na EP između Srbije i Engleske.

- Posle konsutacija s advokatom odlučio sam da se žalim. Moje ponašanje ne zaslužuje kaznu koja mi onemogućava da dve i po godine hranim porodicu, u pitanju je moja egzistencija - kaže Katić. - Iz snimaka se vidi da na terenu pokušavam da smirim situaciju i da sklonim igrače od sukoba. U FSS će stići obrazloženje odluke pa ću nakon uvida podneti žalbu za koju verujem da će imati svrhe. Po ovome ispada da sam ja započeo sve i da sam bio glavni akter incidenta, a to je potpuna neistina - kaže Katić.

Novosti

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu