Autoru |
Poruka |
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
SJAJNA je napisao: evo za deku... a sad kolaci samo za nas ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ne znam šta bih rekao ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Deda Mraz je napisao: Bubi je napisao: Deda Mraz je napisao: Nece te diram u tebe,mene,ako das cokoladu od 300gr. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ej bre ti bi deku menjala za 300 gr čukulade (možda i za 100 gr. ko zna) nikad ja tebe na blud navesti neću omg ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Pa,znas li ti koje je zadovoljstvo pojesti 300gr cokolade,nema se sa cim porediti. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
ma Mraz, ne pricaj nista,samo se posluzi.. mi smo jos zauzeti oko kolaca... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Deko,okreni stranu da vis' nesto o cokoladi. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

|
Bubi bre neozbiljna si totalno ja sam mislio da si ti bre žena modernih shvatanja ... a njoj samo čUkulada na pameti ccc Sjajna pa da znaš sad kad ste zauzete ... će da se poslužim ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Deda Mraz je napisao: Bubi bre neozbiljna si totalno ja sam mislio da si ti bre žena modernih shvatanja ... a njoj samo čUkulada na pameti ccc Sjajna pa da znaš sad kad ste zauzete ... će da se poslužim ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Deko,bre...Ma,nije,volim i pitu sa jabukama. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

|
Bubi je napisao: Deda Mraz je napisao: Bubi bre neozbiljna si totalno ja sam mislio da si ti bre žena modernih shvatanja ... a njoj samo čUkulada na pameti ccc Sjajna pa da znaš sad kad ste zauzete ... će da se poslužim ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Deko,bre...Ma,nije,volim i pitu sa jabukama. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A voliš i one slane ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ... nemaš brige, ti dodji na pitu i povedi Sjajnu možda ona vole i nešto sem čUkulade i pita ... od tebe sam digao ruke ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Deda Mraz je napisao: Bubi je napisao: Deda Mraz je napisao: Bubi bre neozbiljna si totalno ja sam mislio da si ti bre žena modernih shvatanja ... a njoj samo čUkulada na pameti ccc Sjajna pa da znaš sad kad ste zauzete ... će da se poslužim ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Deko,bre...Ma,nije,volim i pitu sa jabukama. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A voliš i one slane ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ... nemaš brige, ti dodji na pitu i povedi Sjajnu možda ona vole i nešto sem čUkulade i pita ... od tebe sam digao ruke ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) Moze ti meni dve pite ja tebi Sjajnu. Kada ovo vidi,ubuce me Sjajko,ce delimo pite. Deko,dizes ruke od mene... ![[flirten.gif] [flirten.gif]](./images/smilies/flirten.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Pozdrav svima u ovoj edukativnoj ustanovi..
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Dodjem kasnije ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|