Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Grešnica je napisao: Za bubi  Gresna,pa ti si Hvala ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Hvala Bubi, moram da se popravim i da ne budem vise gresna.Mozda i meni posle Ng krene na bolje ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Grešnica je napisao: Hvala Bubi, moram da se popravim i da ne budem vise gresna.Mozda i meni posle Ng krene na bolje ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Pa i sada si gresna,dala si mi samo jedno parce torte. Ovo je za tebe
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
evo ti cela torta  imaj strpljenja, nemogu da se odgresim za pet minuta p.s. hvala na srcekima ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Grešnica je napisao: evo ti cela torta  imaj strpljenja, nemogu da se odgresim za pet minuta p.s. hvala na srcekima ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Aj,vezbaj da se odgresis. I vid' kolicka torta. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Deda Mraz je napisao: [smehsmeh.gif] a jes vala Bubi stisla se Grešna .... Deko Pa,meni ova tortica kao zalogajcic. A i ti si se stiso? ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Je li ova bolja?  Ej, nemojte sada da me iskoristite, i budite onu moju savest sto duboko u meni lala ![[vucezakosu.gif] [vucezakosu.gif]](./images/smilies/vucezakosu.gif)
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
|
|
|
|