|
Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Nikita je napisao: auuuuuuuuuu debi .....ovo je bas u srceeeeeeeee hvala pusaaaaaaaaaaaa Uvek nicki, za malo srculence sve breee E kad sam te zadovoljio, mogu da umirem
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nemoj sad post je
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
vuja kojic je napisao: SJAJNA je napisao: evo vam i po pivo ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) a gde je čiča?  ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) znas kad babu pitali gde je deda?ona rekla-eno ga ,,trti,, ,,chichu,,.Posle nekog vremena opet je pitali gde je deda>Ona odgovara-e eno ga sad ,,chicha,, ,,trti,, njega!!!!! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) izvinte na vulgarnosti ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
SJAJNA je napisao: vuja kojic je napisao: SJAJNA je napisao: evo vam i po pivo ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) a gde je čiča?  ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) znas kad babu pitali gde je deda?ona rekla-eno ga ,,trti,, ,,chichu,,.Posle nekog vremena opet je pitali gde je deda>Ona odgovara-e eno ga sad ,,chicha,, ,,trti,, njega!!!!! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) izvinte na vulgarnosti ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) ma kakva vulgarnost,mi se bar razumemo 
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: nemoj sad post je Hehe, ja sam agnostik, jel si i ti tako nešo napisao pre neki dan ili se varam. ![[hehehe.gif] [hehehe.gif]](./images/smilies/hehehe.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
debilko je napisao: vuja kojic je napisao: nemoj sad post je Hehe, ja sam agnostik, jel si i ti tako nešo napisao pre neki dan ili se varam. ![[hehehe.gif] [hehehe.gif]](./images/smilies/hehehe.gif) možda,ne sećam se 
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 105 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|