|
Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Imo bi' ja što god kasti i na konto Ove Vlasti... Ali neću... Ðavo je tu da me tera... Ja sam tu da ne pretera... Odoleću... Briga mene za "poštene" što zastrane... Za ministre, nadobudne i nastrane Briga me za razne mustre, notaroše, mlade žustre... Što zanoće ko "hetero", a osvanu na četvero... Imo bi ja što god kasti... ej... Čerez čega? Vidi jarca! Slaba vajda od bećarca! ja sam o'de zadnja šuša, nema mene ko da posluša...
Imo bi' ja što god kasti ne mož' otog rep izrasti... Al izvin'te... Već sam bego preko bašte... Ajd jedared i vi kašte... Il se skin'te... Marim ja za bezbožnike prve vrste, Što ćorišu levom dok se desnom krste... Baška što za nji' ne vredi nijedna od zapovedi, Donacije već otvore rajske dveri za zlotvore... Imo bi ja što god kasti, ej... A s tim ću samo steći neke dušmane i jediveke Beležnike što se mite.. Činovnike nezasite... Načelnike... i finanse... Okan'te se... Nema šanse...
Lajte kere varošanke... Kera sam i sam... Odlično vas znam... Ne dam za vas žute banke... Lajte samo znajte da vas ne slušam... Dok je meni moje ljubice... Moje bubice... I golubice... Man'te me se gracki kerovi... Baš i niste neki zverovi...
Imo bi' ja što god kasti, bilo bi tu da se masti... Ali C! Pre bi' ti ja reko štošta pa da ne znam kol'ko košta... Sada? Duplo C! C! Ne pominjem Te što su nas obrukali... Iz mesta nas žandarima odrukali... Dele zemlju i drumove na zaove i kumove... Zakunu se pa odaju... Prepakuju pa prodaju...
Imo bi' ja što god kasti, ej... Nateraću na vrat bedu, 'oštaplere sve po redu: Prefarbane stare kante... Promašene muzikante... Razne vojne liferante... i berzanske špekulante...
Imo bi' ja što god kasti da se čovek zaprepasti... Paz' da ne bi... Svi to vide, svima jasno, samo ja da kažem glasno? Dodj'te sebi... Što bi prič'o o dvoličnim barabama? O njima će pisati po tarabama Da su krali... nisko pali... tudje snove prokartali... Sve spiskali... sve popasli... I ispali nedorasli... Imo bi' ja što god kasti... ej... Pa da mene stigne kazna? Da crvenim kad se sazna Da su mi pajtaši stari ordinarni šibicari... Prevaranti zlatousti... Lezilebi jedni pusti...
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
They tell us everything's alright And we just go along How can we fall asleep at night? When something's clearly wrong
When we could feed a starving world With what we throw away But all we serve are empty words That always taste the same
We must stand together (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) There's no giving in (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) Hand in hand forever (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) That's when we all win (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) That's, that's, that's when we all win That's, that's, that's when we all win
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
You, do you remember me? Like I remember you? Do you spend your life Going back in your mind to that time? 'cause I, I walk the streets alone I hate being on my own And everyone can see that I really fell And I'm going through hell Thinking about you with somebody else
Somebody wants you Somebody needs you Somebody dreams about you every single night Somebody can't breathe without you, it's lonely Somebody hopes that one day you will see That somebody's me
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
...Zajedno smo momke gledale zajedno po rivi setale pravile se da smo vazne ma da smo pametne i snazne sanjale smo zemlje daleke
Hej ljepotice moje prijateljice gdje su nasi snovi ostali hej sve smo mi kao ptice selice svaka svome jugu odleti
Djevojcice zene postale a neke su se vec i udale ja jos cekam azurne zore ma ja jos zelim preplivati more ja jos sanjam zemlje daleke......
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Ja nisam igracka da me bacis pa iz momenta na noge vratis k'o, kao za sve zene ne vazi za mene
Ti nisi s' neba sis'o da te gledam ko, kao dragom Bogu da se molimo oprosti mi, al' moram, bol za bol
Gospodine, ko te nocas posla da te prevarim kao stari kaput da te odbacim ja sam ti na rubu zivaca
Gospodine, s' njom si bio juce sa njom nastavi kad ti dusa pukne njoj je ostavi ja sam ti skupa krpica
Ja, ja sam noci pila sve bez kajanja hej, svakom ime bila i rok trajanja kao za sve zene, ne vazi za mene
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Vidim, ceka me sto 101 ruza i broj a ja ti ne padam na to tvoja sam a zamalo
Greska po proceni neces me imati ne ovo vece, vise srece zelim drugu ti noc
Necu ja cvece druze treba mi muskarac onaj sto grubo igra tipicni Balkanac sto krajem oka sve sa mene skida i dok me gleda u grlu zastane dah u oku zablista sjaj bez reci kaze mi da nazalost nisi ti taj
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Kosa svila, miris ludila oči badema dva kako žudim da ih poljubim samo nebo to zna
Nek prođe dan, dva ako već mora, malo razmisli samo sat, dva, budeš li moja neces žaliti
1100 stepeni u grudima 1100 u meni budiš nemira
Bogom dane noge lagane korak kao iz sna vrelo tijelo pamet odnijelo više nisam to ja
1100 stepeni u grudima 1100 u meni budiš nemira
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Samo me povedi nije vazno gde Ostavicu sve,zbog tebe Ne daj da mi tuga srce preseca ma praticu te mali do meseca
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Jesu lepi mnogi momci ko biser djerdani ali samo, samo jedan medju njima pravi
Sta je jablan medju boricima to je moj decko medju mladicima
Mnoge momke videla sam u snu i na javi ali samo, samo jedan medju njima pravi Mnogi momci skidaju mi i zvezde i sunce al' mi samo, samo jedan polomio srce
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Laku noc sviraci, dusu ste mi dirnuli....
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|