Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46101
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46101
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Cooler koji je glasniji nego obično.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Citiraj: PROČITAJTE OVO, PA SLUŠAJTE PJESMU: - Dečko i devojka se bili zajedno od drugog razreda srednje škole. Zavoleli se i to je bila ljubav za primer! U 27-oj godini rešili da se venčaju. Nisu raskidali, niti se nešto strašno svađali. Ona je imala nekih problema za zdravljem. Otišla je kod doktora na pregled i ustanovili su da ima rak pankreasa u poodmakloj fazi i zadrže je u bolnici. Oni otkažu venčanje. Napiše mu pismo (ovu pesmu od reči do reči) i zamoli ga da pročita kad ona umre. On se napije isto to veče i otvori pismo. Ujutru kad je došao u bolnicu ona je umrla... Dečko je čuvao to pismo preko 15 godina i proda ga Marini Tucaković. Ona nije mogla da poveruje u to sto čuje i sto je pročitala...Reši da ga proda Ceci... Sve je već bilo dogovoreno i trebalo je početi sa snimanjem pesme,međutim Cecu su uhapsili u akciji Sablja i Marina ga na kraju proda Indiri Radić.. Nisam znao za ovu pricu oko pesme. Tuzno... Po tekstu mogu da zakljucim da je pokojna devojka bila jaka, pravi dzek. Svaka cast!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
|
|
|
|
|
|