Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Pomalo ponovo...
Ponovo te sanjam i ponekad se nadam da pomalo te nema ona s kojom spavas
Ponovo sam sama i ponekad jos disem i pomalo je tuzno
sto pomalo me imas previse.
Pomalo ponovo
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
sedam minuta samaaaa ja stojim zakljucanaaaaa
i da sam takva od malenaaaa jedina jedna, do neba razmazenaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
A kad mi dodjes ti i osmijeh vratis mi sva patnja i bol zivota mog ce proc'
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
nije on nije on, ono sto ti treba a nisam bogami ni jaaaa nema ti nema ti od nas dvoje 'leba za bolje ti si rodjena
hoce on hoce on samo da te skine a hocu bogami i ja a sa mnom ti ne ginu najludje vestine bar biraj manje od dva zlaaaaa
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
a onda si se ti pojavo kao da si magija i za noc uradio da se opet rodim jaaa a od seeebe sam bila starijaaaaaaa
nemam ja godine nemam ime ni prazime stobom krv sam promenila sebe sam pobedilaaaaaa
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Zivi bili videli ko ce pre da zazali, ko me ce ko da zafali. Ko ce za kim patiti ko ce koga pozvati, tebe ja ili mene ti zivi bili pa videliiiiii.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Julia je napisao: A kad mi dodjes ti i osmijeh vratis mi sva patnja i bol zivota mog ce proc' u noćima bez sna, ja tebe dozivan da dođeš mi ti... Julia
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Pokazi mi sta znas da jos si najbolja kad me osvajas da jos si najlepsa kad se doteras da jos si najludja kada mi usne das
Pokazi mi sta znas da jos si carica da kazem, vidi je to je moja curica i sebi nadimak najgori da dodelim ako ikad drugu pozelim
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ti si kriv kad sebi nisam lepa, ti si kriv sto sam tako bleda I i si kriv,sto kraj tebe mene nema.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Pa da, uvek sam ja za sve kriv. Girl I got you so high, and I know you like, So come on push it on me, if it feels alright, When you drop it low, and break me off, No, she doesn't mind (aight) She doesn't mind (aight) She doesn't mind.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|