|
Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Сребро и злато Увек сам причала да твоје очи одају тугу, што не зна се одакле је, да скривају сузе што никад нису исплакане, ко зна што. Можда зато што мушкарци никад не плачу. Увек си причао да волиш како смејем се, јер сва топлина коју дајем смехом сећа те на неког кога си као дете много волео и ког си једног јутра заувек изгубио. Ти и ја, некада… Ми били смо вруће и хладно, ми били смо земља и небо, ми били смо сребро и злато, увек смо двоје ал’ једно. Увек сам причала да дајем се на чување, твоја девојчица што да одрасте боји се. Немир и спокој твој на крају била сам, она што тебе је од самог себе чувала. Наша је љубав своје прво јутро видела у столици за љуљање од дрвета. Негде далеко она сада стоји, не мрда, али до краја нас је из далека љуљала. Ти и ја, некада… Ми били смо вруће и хладно, ми били смо земља и небо, ми били смо сребро и злато, увек смо двоје ал’ једно. Сестре Ковач. Пева Кристина, маестрално. Први пут када сам чуо песму, и схватио шта пева, баш ме је ухватило! Послушајте:И још нешто: Прочитајте песму још једном. И не дозволите себи да је и сами певате у прошлом времену...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46293
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|