|
Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
kakvi kraljevi  Citiraj: Nema cekanja na carini u stranu se gleda kroz terminal bez problema roba ide preko reda
Do skladista od luke brzi prevoz ispod ruke bez ikakve provere svuda imamo ljude
Svi tranzitni drumovi spedicije, punktovi unapred sve je sredjeno da nas niko ne zaustavi
Od plavih otimaca preko unije vozaca sve pod patronatom samo jednog sindikata
Okreni, obrni, svi zamuljani poslovi dok nista ne izvaljujete nasi su u osnovi na najvisoj distanci novi zakoni su gotovi privatni zatvori svakom ko se protivi
Pravo cudo je kako jedan poziv menja sve malo ucene da zataska sve lazne dojave
Lagano, jedan po jedan il' sudija il' poslanik precuti il' zazmuri takvi su i ostali
Sve gradske inspekcije privredne komisije za nasim stolom nacelnik finansiske policije tako ide lancano, al' jednom kada krene jer niko u zivotu ne zeli probleme
I radnicki savet, fabricki krugovi sabotaze, strajkovi, rotacije, pubovi za petama al' nas zive nikad nece stici a dotle cemo vec ceo grad na noge dici
I ko je s' nama neka pridje svi ostali u rupe jer to je moto nase BS interesne grupe
A dotle bahato, bezobrazno u pitanju je lova poroci Beograda to je opet fora
Ref. 2x Od Bogote do Kalkute od Manile sve do Lime nas kartel najjaci na vrhu piramide ti nam kazes sta ti treba mi ti javimo gde stize poroci Beograda, mi smo belji od zime
Od Bogote do Kalkute od Manile sve do Lime nas kartel najjaci na vrhu piramide ti nam kazes sta ti treba mi ti javimo gde stize odradimo posao i nema nas vise
Posle svih ovih godina bezuspesnih potera igramo se tona, secam se posli smo od foltera
Mocni poput Timstera iz Hofinog vremena kamioni, avioni, robe, para punih kofera prismotra iz kombija ne moze nista protiv lobija zbog nedostatka dokaza optuzba se pobija
Sledi naslovna iz novina nas je kartel opet prvi drzava se krsti glavu lupaju panduri
Oce zbira da nam uvale medju nase redove nude kombinacije al' uvek provalimo kerove
Zakazemo dil u nekom napustenom hangaru kad vidimo sta nude metak dajemo ko kaparu dok u nadrkanom gliseru jezdimo po Dunavu recna patrola stalno dise nam u dupetu
A onda dodamo gas nek ih malo talasi okupaju kad konacno odustanu tu poroci nastupaju
Promenimo kurs pa palimo u uvalu u skrivenu marinu koju podmornice cuvaju tu nas partneri cekaju sve da dobro plate transit je na nama drzimo brodske sindikate
Dok ce gluperde iz vlade moci jednom da shvate da dzabe nas prate i prikupljaju podatke
Kada nemaju rezultate samo trostruke izdatke dok oni tapkaju u mestu ova firma samo raste
Ref.
Na putu sindikata uvek neko strada ko nije nasa banda znaj, nestace bez traga BS, BS, BS, BS
Na putu sindikata uvek neko strada 'ajmo, ruke gore sad za kraljeve grada BS, BS, BS, BS
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
MeGi je napisao: sacekajmo jos malo
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|