SKOPLJE - BEOGRAD: Poslušajte novu pesmu Željka Joksimovića i Daniela Kajmakoskog
Poslušajte novu pesmu Željka Joksimovića i Daniela Kajmakoskog
Duet Željka Joksimovića i pobednika prvog takmičenja “X faktor Adria” Daniela Kajmakoskog, “Skoplje-Beograd”, najavljen je početkom maja, kada su snimljeni i prvi kadrovi spota za ovu pesmu u prestonici Makedonije i Srbije, a juče je ugledao i svetlost dana.
Nova kompozicija sa potpisom Željka Joksimovića predstavljena je juče na radio stanicama u Makedoniji, dok je video spot za pesmu “Skoplje – Beograd” danas postavljen na zvaničnom Jutjub kanalu produkcije “Minacord".
Muzika i aranžman radio je Željko Joksimović, dok su za tekst bili zaduženi Dragan Brajović Braja i Fahrudin Pecikoza..
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Kako ne...meni se nakon nekoliko trenutaka pojavi traka pa možeš kliknuti start...
Vraća se na velika vrata: Vukašin Brajić obradovao fanove novim spotom za pesmu “Na usnama”!
Posle duže medijske pauze, Vukašin Brajić na velika vrata vraća se na našu muzičku scenu, novim spotom i singlom “Na usnama”. U pitanju je rock ljubavna balada, snimana po svetskim standardima i masterizovana u studiju Sterling Sound u Njujorku. I pored čvrstog zvuka, spot obiluje nežnim ljubavnim scenama. Mislim da je u pitanju neobičan spoj više svetova. Sve u svemu, nesto što se ne viđa svaki dan, kaže Vukašin. Pored impresivnog zvuka, pesmu potpisuje i impresivna ekipa- muziku i tekst napisao je Vukašinov kolega iz benda, Damir Mojsin.Na pesmi je gostovao Milan Kordulup, gitarista Amadeus benda, domaćoj rock publici od ranije poznat po svojim rock i heavy metal projektima. Zanimljivo je i to da su prateće vokale pevali Filip Pat i i Nikola Mijić, frontmen benda Alogia. “Dugo sam radio na ovoj pesmi i zaista verujem u nju. Skupio sam veoma ozbilju ekipu muzičara, koji koji su uradili sjajan posao. Dovoljno je pomenuti Ryana Smitha, zaduženog za mastering, koji inače radi za bendove kao što su Nickelback, ACDC, Bon Jovi“, zaključuje Brajić.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 31 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu