Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 29 Jun 2025, 21:06

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 01 Feb 2013, 15:14
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Spot nastavlja stazama uspeha singla

Džastin Timberlejk je pratio signale koje mu je publika poslala nakon preslušavanja singla "Suit&Tie" i, ne časeći časa, nagradio je obožavaoce još jednom poslasticom – spotom koji preti da zaseni dosadašnje uspehe!
Neverovatna pomama za najnovijim singlom Suit&Tie bila je jasan znak Džastinu Timberlejku - na vizuelnu ilustraciju numere se ne sme mnogo čekati!

Džastin Timberlejk – "Suit&Tie"

Ne časeći časa, popularni američki izvođač je tekstualnim vide-spotom (vizualizacija bazirana na ilustrovanom tekstu pesme) pružio adekvatnu podlogu singlu koji je već stekao brojne simpatije i nastavlja uspon ka vrhovima top lista.
Režiju spota potpisuje Laban Fedijas, koji nam omogućava da diskretno pratimo Džastina dok vozi, odlazi kod frizera, bira odgovarajuće odelo i kravatu i puši.

Slika

U pesmi gostuje i Džej-Zi, mada se gledajući spot to ne može zaključiti, jer je reper potpuno izostavljen iz video-ostvarenja.
Prema prvim pokazateljima, predstojeći album će biti obarač rekorda, jer posle sjajnog starta audio snimka, koji je Džastina vratio na scenu na velika vrata, spot za numeru Suit&Tie je za nekoliko dana videlo bezmalo pet miliona ljudi.

Album The 20/20 Experience biće predstavljen javnosti 19. marta, čime će Timberlejk ozvaničiti „povratak u sedlo" nakon pet godina pauze.

Vesti

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 01 Feb 2013, 15:56
Korisnikov avatar
Born to die

Novi spot "Depeche Mode" (VIDEO)

U pitanju je ekranizacije numere "Heaven", koja će se naći na novom albumu poznate grupe

Slika

Popularni britanski bend “Depeche Mode” objavio je dugoočekivani spot za pesmu “Heaven”. Ova numera nalazi se na njihovom novom albumu “Delta Machine”, koji ima 13 pesama i koji će se pojaviti u prodaji 26. marta.

Da podsetimo, “Depeche Mode” će 7. maja krenuti na turneju, a 19. maja posetiće i Srbiju gde će prvi put svirati na beograskom Ušću.

Pogledajte spot za pesmu “Heaven” grupe “Depeche mode”.

(Telegraf.rs / foto: Jutjub)

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 02 Feb 2013, 15:59
Korisnikov avatar
Born to die

Poslušajte novi spot Dragane Mirković

Pošto je ekranizovala pesmu "Ljubavi", pevačica Dragana Mirković obradovala je fanove još jednim spotom.

Slika
Obradovala fanove još jednim spotom: Dragana Mirković

Ovoga puta izbor je pao na numeru !"Kontinent" koja je već postala veliki hit. Spot je rađen u produkciji Draganine "DM SAT televizije".

Vesti

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 03 Feb 2013, 15:54
Korisnikov avatar
Born to die

Veliki povratak Nikol Šerzinger

Poput bumeranga, zanosna Nikol Šerzinger vraća se na muzičku scenu i najavljuje da će novim pesmama napraviti dar-mar. Za početak ofanzive na top-liste pevačica je pripremila spot za numeru "Boomerang".
Jedna od najlepših i najzgodnijih pevačica na svetskoj muzičkoj sceni shvatila je da je vreme da bez milosti napadne top-liste. Nakon najave kojom je izazvala znatiželju obožavalaca Nikol Šerzinger nedavno je predstavila spot za singl Boomerang.

Slika

Nikol Šerzinger - "Boomerang"

Video-klip obiluje specijalnim efektima, koristi se i led tehnologija, to jest svetleće diode, a savršena figura nekadašnje članice grupe „Pusiket dolz" i ovog puta je u prvom planu.

Nikol se u spotu „umnožava" u desetine svojih „klonova", zavodljivo plešući u provokativnoj crnoj kožnoj haljini i dubokim čizmama.
Budući da je bila prezauzeta proteklih meseci, posebno učestvovanjem u britanskoj verziji emisije Iks faktor, 34-godišnja pevačica je rekla da planira da se u narednom periodu ozbiljno posveti muzičkoj karijeri.

„Planiram da budem mnogo aktivnija na muzičkoj sceni u odnosu na predhodni period. Ušla sam u studio, vredno radim i verujem da će iz toga proisteći mnogo dobrih pesama", rekla je Šerzingerova.
Boomerang je producirao sjajni američki muzičar i producent Vil Aj Em, član grupe „Blek ajd piz", što nesumnjivo navodi na pretpostavku da će pesma ostvariti veliki uspeh.

Vesti

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 03 Feb 2013, 19:43
Korisnikov avatar
Born to die

Severina -Tarapana 2013

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 05 Feb 2013, 23:02
Korisnikov avatar
Born to die

Nik Kejv i grupa Bed Sids snimili spot za 18+ (VIDEO)

Nik Kejv I Bed Sids objavili su na Jutjubu spot za pesmu “Jubilee Street” koji možete pogledati tek nakon potvrde da ste stariji od 18 godina

Slika

Režiser spota je Džon Hilkoat a sam video je sniman u Londonu krajem prošle godine. Britanski glumac Rej Vinston se pojavljuje u spotu.
Kejv je za britanske medije izjavio da je oduševljen ekipom koja je realizovala njegov novi video materijal.

„Bilo mi je veliko zadovoljstvo gledati Reja kako glumi, on je majstor. On je tako dobar glumac. Naravno, takođe, uvek je sjajno raditi i sa prijateljem Džonom Hilkoatom, rekao je Nik Kejv.

Press

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 06 Feb 2013, 00:04
Korisnikov avatar
Born to die

® SASA KOVACEVIC - Piši propalo 2013

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 06 Feb 2013, 12:33
Korisnikov avatar
Born to die

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 10 Feb 2013, 17:03
Korisnikov avatar
Born to die

Objavljena nova pesma Džimija Hendriksa (AUDIO)

Ovom numerom se inače najavljuje novi album legendarnog gitariste "People, Hell And Angels", koji će se na tržištu službeno naći 5. marta ove godine

Foto: Promo
Izdavačka kuća “Experience Hendrix” 4. februara službeno je objavila novi singl Džimija Hendriksa pod nazivom “Somewhere”. Ovom numerom se inače najavljuje novi album legendarnog gitariste “People, Hell And Angels”, koji će se na tržištu službeno naći 5. marta ove godine.

Na albumu će biti 12 pesama koje ranije nisu objavljene, a koje je Džimi Hendriks snimao od 1968. do 1970. godine. Nove numere predstavljaju njegov rad s muzičarima sa kojima je retko pre radio.

Vrh
Elena
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 12 Feb 2013, 17:52
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 22 Jan 2013, 03:39

Spot za pesmu Stay

Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu